Resultaten voor internet radio dj gezocht

internet radio dj gezocht

Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal een snelle Pc, internetverbinding, een mengpaneel, microfoon en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
Q5Radio.
Radio Shows zonder Stations Naam, welke ook bij andere Radio Internet Stations worden uitgezonden Na ruim 2 jaar een horizontale Mix van Programma's' te hebben uitgezonden, werd één ding duidelijk.Q5 Radio had geen eigen gezicht/ gehoor in Format op de Radio, zoals we dat eigenlijk wel hadden verwacht. Sinds September 2016 zijn er doorgaans dingen veranderd, er is met wederzijds Respect afscheid genomen van de DJ's' die hun Programma's' ook deelden met andere Radio Internet Stations, ondanks dat het zeer zeker goede Radio Shows betrof, zijn we verder gegaan met Discjockey's' die alleen voor Q5 Radio en Live draaien vanuit hun eigen Studio. Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2018 Sunset Radio.
DJ.
Verzoekje aan vragen. Djs, gezocht/wij vragen. Wat heb je minimaal nodig.: Goede betrouwbare PC. DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor.
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100, euro. Deze kosten zijn bestemd voor de rechten die wij moeten afdragen aan de buma/stemra en de sena en de stream. Wat verwachten wij van jouw.: Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Goede internet verbinding.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
DJ'S' Gezocht Oude Radio Piraten.
Oude Radio Piraten. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Free Star Radio Het gezelligste internet radio station!
1600: 1900: Nonstop Of Inval Dj. 1900: 2300: Dj Visboertje Goud Van Oud. Buiten deze tijden is er nonstop. Dit zijn vaste tijden. By law in Nieuws. Goedemorgen beste luisteraars., Zoals jullie kunnen zienis het weer tijd voor carnaval. Ook bij freestarradio.nl kunt u natuurlijk u favoriete carnavalsplaat. aanvragen bij de verschillende djs vandaag. Het Freestar Radio Team.
Hitexplosief.nl Een explosie aan hits! Fpoll v1.1 AdminCP.
Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Radiotoppersteam.nl.
1: Een betrouwbare computer met stabiele internet verbinding kabel. 2: Een duidelijke microfoon geen webcam microfoon. 3: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 4: Skype account hier kunnen de Djs elkaar op bereiken. 5: Wij zijn een officieel geregistreerd station Buma Stemra Sena, etc. U betaald als DJ een kleine maandelijkse bijdrage kosten tien euro voor ons station.

Contacteer ons

++ muziek huren ++
++ beginnende dj gezocht ++
++ dj s ++
++ dj muziek ++
++ dj kinderfeestje ++
++ Discobar ++
++ internet radio dj gezocht ++
++ dj huren rotterdam ++
++ dj trouw ++
++ goedkope dj set ++
++ dj boekingsbureau ++
++ dj huren amsterdam ++
++ DJ Licht ++
++ muziek bruiloft ceremonie ++