Op zoek naar internet radio dj gezocht?

internet radio dj gezocht

Dj's gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Wat verwachten wij van jouw. Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Copyright 2015 by Condor Radio Made by Web HvD All Rights Reserved.
Dj's Gezocht Radio Bandoo.
Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet. Meldt daarin of je al wat ervaring heeft met draaien het is niet noodzakelijk. En of je al gebruik maakt van de sam broadcaster zo niet kun je die van ons krijgen. Er Wordt wel een kleine vergoeding gevraagd bij Bandoo. Alvast bedankt namens het Radio Bandoo team. Wil je jouw stem laten horen aan jong oud mail je naar.
Rollemanradio De website van rollemanradio!
Wij hopen dat dit internetstation de luisteraars kan vasthouden en nog lang in de lucht mag blijven. Wij verwachten van u niets alleen dat u gezellig komt luisteren naar de leuke gezellige en sfeervolle liedjes. Dit is voor 70% muziek van nederlandse bodem die andere 30% procent is van zangers/zangeressen en groepen/bands uit andere landen. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen lang. Op de dag en avond proberen wij dat er altijd een DJ/Lady live aanwezig is.
DJ.
Wat heb je minimaal nodig. DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra! Na aan melding ontvangt u onze algemene voorwaarde versie dec 2013 Via uw mail adres. indien akoord dient u deze mail te beandwoorden volgens instruckties mail!
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Chat Zonder Radio Player. Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Music Power Radio is een radio station met grootse toekomst plannen en er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Music Power Radio en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
DJ'S Gezocht Oude Radio Piraten.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Klassiekeruitjespeaker is een radio station met grootse toekomst plannen en er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Klassiekeruitjespeaker en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Dj's gezocht.
Wij draaien 24 uur per dag en 7 dagen per week de mooiste muziek. Je maakt je eigen programma naar eigen inziens. Er zijn wel kosten aan verbonden om dj of lady te worden. Deze kosten zijn voor de rechten die wij moeten afdragen voor de stream buma sena en stemra. Lijkt het je wat om bij ons te komen draaien dan meld je bij Maureen in de chatbox of via een mailtje naar maureen69@live.nl.
Q5Radio.
Daarnaast Zend Q5 Radio sinds enige tijd Wereldwijd uit via HamSphere 4.0. Dit doen we op de BC-48Mtr.
Free Star Radio Het gezelligste internet radio station!
Wesley Wolters Één Keer. WORDT VERWACHT week 34. Zakken Naar De Grond. WORDT VERWACHT week 35. Tinus Van Der Weide Dansen In Het Rond. 0800 1000 Dj Anita. 1000 1300 Dj Visboertje. 1300 1600 Dj Marina. 1600 1900 Dj DenJor. 1900 2300 Dj Soulfinger. Buiten deze tijden is er nonstop. Dit zijn vaste tijden. Lancering FreeStarRadio android app! Vanaf vandaag kunt u ons ook beluisteren op uw Smartphone of op uw Tablet Android. In de toekomst zal ook voor IPhone/IPad beschikbaar worden gesteld. Wilt u nu luisteren via IPhone naar freestarradio. Dan moet je de tunin app downloaden. En via de onderstaande link ff kopieren dan. Wat kunt u met deze App.
internetradio.

Contacteer ons

++ muziek huren ++
++ beginnende dj gezocht ++
++ dj s ++
++ dj muziek ++
++ dj kinderfeestje ++
++ Discobar ++
++ internet radio dj gezocht ++
++ dj huren rotterdam ++
++ dj trouw ++
++ goedkope dj set ++
++ dj boekingsbureau ++
++ dj huren amsterdam ++
++ DJ Licht ++
++ muziek bruiloft ceremonie ++