Resultaten voor internet radio dj gezocht

internet radio dj gezocht

Rollemanradio De website van rollemanradio!
WELKOM bij dit gezellige Rollemanradio internetstation.Sinds eind april 2011 zijn wij begonnen met dit internet-radiostation en is opgericht door DJ Kemmy en Lady Annemieke die hun hart hebben verloren hebben aan muziek. Wij hopen dat dit internetstation de luisteraars kan vasthouden en nog lang in de lucht mag blijven.
Radio Bandoo de hits voor Jong Oud.
18 april 2017. klapper van de week Bjorn Litjes in gesprek met Dj Gert a.s zondag. 9 april 2017. Welkom bij Radio Bandoo een Internet Radio voor JONG OUD! Radio Bandoo is niet zoals elke andere webradio. Onze radio hecht waarde aan het publiek, dus daarom hebben wij gekozen voor een brede muziekkeuze tijdens onze LIVE programma's!
dj's' gezocht: RadioDeKnallers.
startpagina dj's' gezocht. Wil jij DJ worden? Bij de gezelligste internetradio van Nederland? Ben jij super gemotiveerd? Hou je van mensen vermaken. Kan je in een team werken. Geen grof taalgebruik. Dan zoeken we jou om ons Team te willen en kunnen versterken. Beschik jij over: een goede Pc met XP of Windows 7, een prettige radio stem, een stabiele internetverbinding.,
Dj's' gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Goede internet verbinding. Copyright 2015 by Condor Radio Made by Web HvD All Rights Reserved. Hosting Streaming word verzorgd door: Microglo LLC. Menu Condor Radio.
Q5Radio.
Radio Shows zonder Stations Naam, welke ook bij andere Radio Internet Stations worden uitgezonden Na ruim 2 jaar een horizontale Mix van Programma's' te hebben uitgezonden, werd één ding duidelijk.Q5 Radio had geen eigen gezicht/ gehoor in Format op de Radio, zoals we dat eigenlijk wel hadden verwacht. Sinds September 2016 zijn er doorgaans dingen veranderd, er is met wederzijds Respect afscheid genomen van de DJ's' die hun Programma's' ook deelden met andere Radio Internet Stations, ondanks dat het zeer zeker goede Radio Shows betrof, zijn we verder gegaan met Discjockey's' die alleen voor Q5 Radio en Live draaien vanuit hun eigen Studio. Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Uw Stem ook hier. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2017 Sunset Radio.
DJ'S' ORP Gezocht Player. Oude Radio Piraten.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Dj's' gezocht.
Er zijn wel kosten aan verbonden om dj of lady te worden. Deze kosten zijn voor de rechten die wij moeten afdragen voor de stream, buma, sena en stemra. Lijkt het je wat om bij ons te komen draaien dan meld je bij Maureen in de chatbox of via een mailtje naar maureen69@live.nl. D us ben je in het bezit van een degelijke computer en stabiel internet en een goede microfoon en een fijne babbel dan zit u bij ons goed.
DJ Untitled update. test-template. worden Page. van radio hunebedje.
Wat wij jou als dj aan bieden.: Je bent een teamplayer. Je bent gezellig. Je bent bereid minimaal 1 x p/w beschikbaar te staan om te draaien 4. Je bent minimaal 18 jaar oud. Je hebt een goede pc min. Pentium 4 of vergelijkbaar. Je bent in bezit van een microfoon. eventueel met mengpaneel 7. Je bezit voldoende muziek kan uitgewisseld worden met andere dj's.' Je hebt ervaring met het draaien op een stream. Lijkt het je enorm leuk om deel te nemen aan dit team? Wacht niet langer, want vol vol. Wat wij van onze djs verwachten is het volgende.: Vacatures van Radio Hunebedje.nl Wij zijn op zoek naar nieuwe dj's.
Djs, Gezocht.
Een goede en geschikte microfoon eventueel via mengpaneel. Een redelijk snelle, maar zeker betrouwbare internet verbinding. Broadcast software Als je dat niet hebt, kunnen wij je aan de nodige Broadcaster software helpen. Voldoende muziek, minimaal 192 Kb/s of hoger ook hier kunnen wij je eventueel aan helpen. En natuurlijk voldoende spraakstof Wat verwachten we van jou.: Dat we met elkaar samen werken en een leuk Radiostation gaan neerzetten. Een goede, heldere radiostem Respect voor de luisteraars en gebruikt geen onverschillig of schunnig taalgebruik. Je vindt het echt leuk en prettig om een gezellig radioprogramma te maken. We moeten op je kunnen bouwen dat wil zeggen aanwezig zijn op de tijd dat je op het schema staat. Je tijdig melden bij de Dj die voor jou draait voor overname van de stream.

Contacteer ons

++ muziek huren ++
++ beginnende dj gezocht ++
++ dj s ++
++ dj muziek ++
++ dj kinderfeestje ++
++ Discobar ++
++ internet radio dj gezocht ++
++ dj huren rotterdam ++
++ dj trouw ++
++ goedkope dj set ++
++ dj boekingsbureau ++
++ dj huren amsterdam ++
++ DJ Licht ++
++ muziek bruiloft ceremonie ++