Meer resultaten voor dansers gezocht

dansers gezocht

Dansers gezocht voor videoproductie CRU Society! Dans Magazine.
Dansers gezocht voor videoproductie CRU Society! In samenwerking met CRU Society zijn filmmaker Shafelly Snijders en stylist Amarens van Herpen op zoek naar een crew voor een bijzonder videoproject. CRU Society is een creatief platform welke online zal gaan vanaf december 2014. In het eerste issue wordt er werk gepubliceerd van onder andere illustrator Jawgem en interviews met fashionheaded denimaddict Alex Jaspers en designer ByBorre. De video zal een lengte hebben van 3 minuten en een combinatie zijn van diverse kunstvormen waaronder dans en mode.
Dansers gezocht voor dansproductie Nieuwe Veste.
Ben jij een podiumbeest en klaar voor het grote publiek? Houd je ervan om te dansen in een echte choreografie? Dan is dit je kans!
Danseressen gezocht voor optredens! Fidelinas Entertainment.
Danseressen gezocht voor Braziliaanse optredens zowel internationaal als nationaal. Fidelinas is een toonaangevend bedrijf. Meld je nu aan als danseres!
Danser gezocht Maas theater dans podium.
Maas theater en dans DOX zoeken voor 100% Selfmade een sterke danser m met ruime ervaring en beheersing van hip-hop acrobatiek circus skills en modern. Tekst en spelervaring en creatief improvisatievermogen vereist. Stagiaires zijn ook welkom. Maas gaat voor deze productie de samenwerking aan met DOX uit Utrecht en de jonge urban dansmakers Erik en Thomas Bos. DOX / Maas theater en dans. Regie Hildegard Draaijer Arthur Rosenfeld. Auditiedatum zondag 10 mei van 10.00 tot 18.00. Repetitieperiode juni juli en september t/m oktober 2015. Speelperiode oktober 2015 t/m januari 2016.
Gezocht dansers voor de voorstelling In My Pocket XL Maas theater dans podium.
Gezocht dansers voor de voorstelling In My Pocket XL. Dont Hit Mama zoekt jongeren vanaf 15 jaar die geïnspireerd zijn door hiphop house of clubdance. Dont Hit Mama en Maas theater en dans zijn op zoek naar jong danstalent. Hou je van dansen ben je 15 jaar of ouder en heb je een gezonde portie lef? Geef je dan op voor de audities. Er is plaats voor 10 dansers. Voorwaarde is dat je van dansen en theater houdt. Dont Hit Mama zoekt jongeren vanaf 15 jaar die geïnspireerd zijn door hiphop house of clubdance.
Dansers gezocht.
Momenteel zoeken we geen dansers voor speciale gelegenheden.
MULTA Casting GESLOTEN GEZOCHT DANSERS EN. Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. GEZOCHT DANSERS EN DANSGROEPEN VOOR SOOF DE SERIE MET DAN KARATY. De opnames van Soof de serie starten 12 maart. Voor de opnames zijn wij voor op de dansschool van Jim Dan Karaty op zoek naar dansers! Wij zoeken mensen met diverse leeftijden en dansstijlen! De opnames zijn in Amsterdam en voor een hele dag ontvang je 30 euro en voor een halve dag 20 euro cash. Je mag je ook met een dansgroepje aanmelden. Zodra je je hebt opgegeven ontvang je een mail met alle opdrachten o.a. met de dagen waarop wij dansers nodig hebben.
Dansers en rappers gezocht! De Kroepoekfabriek.
Ticketinfo Tickets bestellen Kortingen Dikke vrienden Huisregels Vragen. Zakelijk Verhuur Sponsors Anbi status Wat vindt de stad? Contact Voor artiesten Het team Route Kroe Vacatures. Dansers en rappers gezocht! ma oktober 1 2012. Ben jij een echt rap of danstalent zit hiphop in je bloed en wil je laten zien wat je in je hebt? Dan is de Hiphopfactory op zoek naar JOU! GEZOCHT tien rappers en tien hiphop dansers man of vrouw die in twaalf weken tijd samen willen werken aan een videoclip en een show in De Kroepoekfabriek. In deze twaalf weken werken deze enthousiaste en gemotiveerde rappers en dansers aan een act/dans onder begeleiding van coaches Reshmay en Bee.

Contacteer ons

++ dj programma ++
++ trouwfeest dj ++
++ disco feest ++
++ DJ Amsterdam ++
++ dj voor bruiloft ++
++ DJ winkel ++
++ dj set huren ++
++ dj drenthe ++
++ dansers gezocht ++
++ Goedkope dj ++
++ 70 80 party ++
++ feest dj ++
++ nederlandse dj ++
++ dj worden ++