Op zoek naar band gezocht?

band gezocht

Band gezocht! Hi Ho Silver.
Vanwege diverse ongemakken bij een aantal van de vaste bands, heeft Hi Ho Silver op korte termijn plek voor een goed en leuk Rock'n'Roll-trio! Wat zoeken we? Coverband met toegankelijk Rock'n'Roll' / Rockabilly / Golden Oldies-repertoire, bij voorkeur een trio, maximaal vier man.
Gezocht: muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater De Schalm Veldhoven.
21 april 2017. Gezocht: muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater de Schalm is op zoek naar lokale bands voor haar nieuwe theaterseizoen. In seizoen 2017-2018 gaat het theater namelijk een aantal festivalavonden organiseren, waarbij ruimte is voor lokale initiatieven. Dus speel jij in een band of wil je een gelegenheidsband vormen én lijkt het je leuk om op een professioneel podium te spelen in een festivalachtige setting, geef je dan op!
Gitarist gezocht in Noord-Holland Dé Muzikantenbank.
Sixsties Band De Stoel Gitarist gezocht in de omgeving van Hoorn Noord-Holland Sixsties Band De Stoel zoekt wegens vertrek van huidige solo slag gitarist een nieuwe slag / solo gitarist repertoire van de The Shadows tot de The Cats enzovoort gemiddeld treden wij 25 keer op per jaar zowel in Nederland en Spanje Website: sites.google.com/site/destoelzwaag.
Gitarist gezocht Noord-Holland Muzikantenbank.NET.
Categorie: Gitarist Gezocht Hoofddorp Noord-Holland. Geplaatst door Randomity op 16-11-2017, 766 keer bekeken. Wij zijn Neerlands one and only Sweet Tribute band. We zoeken een tweede gitarist om het muzikale repertoire van Sweet op een professionele manier ten gehore te brengen.
Bandleden gezocht! Tilburg.com.
De bandjes van Factorium Podiumkunsten zijn nog op zoek naar bandleden. Heb jij altijd al in een band willen spelen? Pak dan nu je kans! Zowel in Tilburg als Oisterwijk wordt nog gezocht naar gitaristen, bassisten, vocalisten, toetsenisten en drummers.
Banjoist/Band gezocht Holland Jazz Banjo.
Holland Jazz Banjo Banjo Festival Programma Banjo Festival Foto's' Banjo Festival Video's' Hall of Fame Boschstraat Banjo Band Holland Banjo Band Wat is Jazz Banjo Jazz Banjo / Tenor Gitaar Kopen Advertenties Banjoles Banjoist/Band gezocht Jazz Banjo Radio History of Jazz Links Download-1 Download-2 Contact Info Algemene Site Map.
coverband-gezocht.com Het coverbandoverzicht van Nederland.
6 TIP 22.1212. Moose Next is een band uit de omgeving van Eindhoven en speelt covers vooral uit de jaren zestig en zeventig. Moose Next speelt op feesten, reünies, in cafés, theaters en kleine. allround coverband, brabant, Betaalbaar, Swingend, altijdeenfeestje.
Gala band gezocht? Boek Motion Coverband!
Ook buiten Tilburg zijn er veel verenigingen geweest die de versterking van Motion als gala band hebben ingeroepen. Met een DJ is dit de ultieme combinatie om een chique gala een ordelijke of juist een uit de hand gelopen feestpartij te maken!
Zangers en band gezocht!
VOLG ONS: F T Y. De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek. Zangers en band gezocht! In maart starten de lessen voor het festival dat we op 3 juni in het Zaantheater organiseren. Ik heb nog plek voor drie zanger/essen en een band.
Muzikanten gezocht in Amsterdam Noord-Holland Dé Muzikantenbank.
Ons doel is goede muziek te maken maar ook plezier hebben wij centraal meer. Ton Neuhaus vrijdag 17 november 2017 Net opgestarte indie/folk met vleugje bluegrass band zoekt gitarist en bassist Amsterdam. Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam Noord-Holland 213x bekeken.

Contacteer ons

++ dj matic ++
++ muziek voor feestjes en partijen ++
++ band gezocht ++
++ dj prijzen ++
++ dj gezocht amsterdam ++
++ bands gezocht ++
++ dj materiaal huren ++
++ drive in dj ++
++ dj verlichting ++
++ pianist gezocht ++
++ party DJ ++
++ dj maastricht ++
++ drive in show huren ++
++ radio dj worden ++