Meer resultaten voor band gezocht

band gezocht

Salsa band gezocht voor half jaar optreden in Spanje.
Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en te kunnen delen. Timothy zoekt een bestaande band of muzikanten die samen met hem een nieuwe salsa band willen vormen. Timothy zoekt een bestaande salsa band die bereidt is om voor een half jaar op te treden in Spanje. Het betreft betaalde optreden van / half april t/m begin oktober 2016.
Haringrock bereidt zich voor op 2016 Bands en sponsors gezocht Kattuk.nl.
Gearchiveerd onder Muziek Nieuws Door Ingezonden. Organisatie stopt voorlopig met Boetzolderpop. Het nieuwe evenementenplein heeft vorige maand haar vuurdoop gehad en heeft deze met glans doorstaan. Het Haringrockfestival was het eerste evenement dat op de nieuwe locatie nabij het Katwijkse strand werd georganiseerd. Maar organisatie gemeente en toezichthoudende instanties kunnen allemaal niet anders concluderen dat alles volgens het boekje is verlopen en zijn dik tevreden. Het resultaat van een prima stuk samenwerking wat natuurlijk veel vertrouwen geeft voor de toekomst. Organisator Ton Frissen is tevreden.
Gezocht muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater De Schalm Veldhoven.
Gezocht muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater de Schalm is op zoek naar lokale bands voor haar nieuwe theaterseizoen. In seizoen 2017-2018 gaat het theater namelijk een aantal festivalavonden organiseren waarbij ruimte is voor lokale initiatieven. Dus speel jij in een band of wil je een gelegenheidsband vormen én lijkt het je leuk om op een professioneel podium te spelen in een festivalachtige setting geef je dan op! Festivalavonden in De Schalm. Op zaterdag 7 oktober is er een festival met diverse professionele cover bands in de grote zaal.
GEZOCHT UITband en UITDJ! UIT Utrechtse Introductie Tijd 2012.
Nog geen 18 jaar? GEZOCHT UITband en UITDJ! De UIT is op zoek naar een enthousiaste band en DJ. Wil jij 4000 nieuwe fans een professioneel podium voor jouw band of DJ-set én vier dagen optreden op hét studentenevenement van Utrecht? Meld je dan aan als UITband of UITDJ door een e-mail te sturen naar programma3@utrechtseintroductietijd.nl. Kijk hier voor mee informatie over de aanmeldprocedure voor de UITband UITDJ. Volg de UIT op Facebook.
Band huren? Bands boeken voor uw feest bedrijfsfeest evenement en.
Sorteer op Populariteit Populariteit Prijs Prijs Alfabet Alfabet. 80's / 90's DJ. Trance DJ / Dance DJ. EDM / House / Club / Electro DJ.
Punx.nl Vraag Aanbod.
Band gezocht voor live achtergrondmuziek Jazztrio-noproblem huren. Jazz band boeken.mpg YouTube.
Bezetting saxofoon gitaar en contrabas. Voor opening verjaardag en huwelijk. Achtergrondmuziek nodig voor uw receptie diner of bruiloft? Neem het Jazztrio No Problem. Voor geïnteresseerden in achtergrond muziek. Band nodig live band gezocht bandje inhuren band gevraagd band boeken band zoeken Prettig in het gehoor liggende muziek nooit te hard. Sfeervolle live achtergrondmuziek jazz trio akoestische achtergrondmuziek borrel band live jazz band jazztrio diner dansant achtergrondmuziek jazzmuziek jazz trio receptiemuziek jazzband jazztrio jazz bandje feest live band akoestisch easy listening jazz.
Gezocht Band die Metro's Olympische themesong maakt metronieuws.nl.
Brazilië het land van samba bikinis caipirinhas fiesta glitterpakken de Copacabana muziek carnaval brassbands en meer brassbands. De.
Gezocht Archief GitaarNet.
Pagina's 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23. Arnhem gezocht muzikanten die jazz/blues/standards willen spelen 0 replies. Post-Hardcore Poppunk vs Metalcore band zoekt drummer Regio Hasselt BE 1 replies. Almelo omgeving Mensen gezocht. Slag gitarist gezocht voor nieuwe band popbluesrock den haag 0 replies. Allround coverband zoekt gitarist Overasselt bij Nijmegen 0 replies. Gezocht ervaren solo-gitarist in gipsyjazzstijl 0 replies. Bassist gezocht voor Bigband Woerden 0 replies. slaggitaristen gezocht voor begeleiding koor Utrecht 1 replies. Funky Gitarist Gezocht Limburg / Maastricht 1 replies.
Band gezocht Hermes House BandHermes House Band.
Band gezocht voor een eerder intieme setting zoals een huwelijk? Of band gezocht voor een bedrijfs of personeelsfeest? Bij de Hermes House Band bent u aan het juiste adres voor muziek met de ideale flair sfeer en ambiance voor een brede waaier aan events. Men kiest vaak eerder voor een liveband met heel wat covers in het repertoire omdat een band toch net dat ietsje uitnodigender en engagerender overkomt. Het creëert een zekere opwinding en geeft de avond een interessante en dynamische twist.

Contacteer ons

++ dj matic ++
++ muziek voor feestjes en partijen ++
++ band gezocht ++
++ dj prijzen ++
++ dj gezocht amsterdam ++
++ bands gezocht ++
++ dj materiaal huren ++
++ drive in dj ++
++ dj verlichting ++
++ pianist gezocht ++
++ party DJ ++
++ dj maastricht ++
++ drive in show huren ++
++ radio dj worden ++