Zoeken naar bands gezocht

bands gezocht

Bands gezocht voor Rockin Parkweg Heideweek.
Sponsors aan het woord. U bevindt zich hier Home / Evenementen / Bands gezocht voor Rockin Parkweg. Bands gezocht voor Rockin Parkweg. 4 februari 2015 / in Evenementen / door heideweek. Heideweekpagina BDU/Ede Stad 12 juli 2017 12 juli 2017 1201. Nieuw bestuurslid 3 juli 2017 1728. Heideweekpagina BDU/Ede Stad 28 juni 2017 28 juni 2017 1703. Deelnemers Kinderfestival 27 juni 2017 0849. Gezellige evenementen op en rond het Rozenplein 25 juni 2017 1031. Heideweekpagina BDU/Ede Stad 14 juni 2017 16 juni 2017 0721.
Bands gezocht editie Fête de la Musique 2017. Email. Facebook. Linkedin. Twitter. YouTube.
Vrijdag 23 juni 2017. Zaterdag 24 juni 2017. Fotos Peter Putters de Nozem. Bands gezocht editie Fête de la Musique 2017. Bands gezocht voor de editie van Fête de la Musique Amersfoort 2017. Met onze gedachten nog in 2016 ons eerste succesvolle jaar met La Fête de la Musique Amersfoort staan we nu weer in de startblokken voor 2017. Hoe mooi was het om al de verschillende muziekvormen bij elkaar te zien en te horen en onze zintuigen te prikkelen. Ook dit jaar is een enthousiast team begonnen aan de voorbereidingen van Fête de la Musique Amersfoort 2017.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
Zijn jullie een band met kwaliteit en veel zin stuur dan je volledige info naar Cees de Knoop bestonstage@gmail.com. Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. heeft het bericht van Vera Maas gedeeld. Vera Maas aan Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Wij zoeken voor muziekcafe in Zaandam leuke zangers/zangeressen/kleine bands. Informatie bellen op tel.nummer 06-83313657 of stuur een mail naar info@mamazaandam.nl. Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. heeft een bericht gedeeld. Yvonne Aarts aan Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. ik ben opzoek naar een leuk startent bandje die er graag een feestje van maakt. Het is voor een verjaardag eigenlijk zou het een bootfeest worden maar het wordt niet zulk lekker weer.
Bands gezocht om te spelen in Fascinus Fascinus.
De vrijwilligers van Fascinus willen een nieuw concept opzetten genaamd BAND WITH BANDS Er is veel vraag naar bandavonden vanuit bezoekers en ook veel vraag vanuit bands om in onze mooie zaal te komen spelen. Helaas hebben wij nauwelijks budget voor dit soort 18 evenementen daarom hebben we het volgende idee bedacht waar we iedereen mee kunnen helpen zonder dat er een zak geld voor nodig is. 28-05-15 Wil jij graag m et je band in Fascinus spelen? Dan vragen wij je het volgende te doen Zorg voor 2 andere bands waarmee je samen met jouw band deze avond zal vullen.
Haringrock bereidt zich voor op 2016 Bands en sponsors gezocht Kattuk.nl.
Gearchiveerd onder Muziek Nieuws Door Ingezonden. Organisatie stopt voorlopig met Boetzolderpop. Het nieuwe evenementenplein heeft vorige maand haar vuurdoop gehad en heeft deze met glans doorstaan. Het Haringrockfestival was het eerste evenement dat op de nieuwe locatie nabij het Katwijkse strand werd georganiseerd. Maar organisatie gemeente en toezichthoudende instanties kunnen allemaal niet anders concluderen dat alles volgens het boekje is verlopen en zijn dik tevreden. Het resultaat van een prima stuk samenwerking wat natuurlijk veel vertrouwen geeft voor de toekomst. Organisator Ton Frissen is tevreden.
Bands gezocht Jacobiberg oefenruimtes popschool en activiteiten.
De opnamesessies zijn iedere woensdag en donderdag in de periode van 3 september tot en met 16 oktober en vinden plaats in de Stable Studios Vijverlaan 9 Arnhem of in studio 055 Thorbeckestraat 6 Arnhem. Elke band die zich tijdig aanmeldt en geselecteerd wordt krijgt een halve studiodag van 9.30-15.00 uur ter beschikking voor opname. De opname wordt gedaan door studenten in opleiding.
Bands gezocht / Woldpop weer actief op Oudejaarsdag WEBLOG DE WOLDEN.
Hierover volgt later meer informatie. Voor dit immer frisse maar zeer gezellige evenement is Woldpop uiteraard weer op zoek naar bands die willen optreden. In dit geval wordt specifiek gezocht naar bands met een toegankelijk pop/rock-repertoire. Daarnaast biedt Woldpop graag een podium voor beginnende bands. Zij worden daarom ook nadrukkelijk uitgenodigd om zich aan te melden. Aanmelden kan via info@woldpop.nl. Geplaatst door B S. Trackback-URI voor dit artikel. Geeft reacties weer als Lineair Samengevoegd. Woorden vet markeren d.m.v. woord onderstrepen d.m.v _woord_. Standaad emoticons zoals en worden geconverteerd naar afbeeldingen. Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Regionale bands gezocht voor Taaipop 2016! Taaipop.
Regionale bands gezocht voor Taaipop 2016! Taaipop biedt regionaal talent komende editie een podium! Op 9 april 2016 krijgt een select aantal bands de kans te spelen tussen gevestigde namen. Zie je jouw band hier tussen staan en hebben jullie minimaal 60 minuten aan eigen materiaal? Stuur ons dan voor 1 december 2015 een berichtje via onderstaand formulier. Wie weet staan jullie wel op Taaipop aankomend jaar! Plaats waar komt de band vandaan. Meer info bijvoorbeeld motivatie link naar website of video van optreden.
Bands gezocht voor optredens op Franse campings Popunie Rotterdam.
Bands gezocht voor optredens op Franse campings. 2 april 2014 bullet Algemeen bullet Redactie. Organisatie RCN zoekt verschillende bands die in juli en augustus kunnen optreden op verschillende campings in Frankrijk. RCN Vakantieparken is met een aantal campings verspreid over heel Frankrijk. Je dient wel je eigen tentje mee te nemen maar je kunt dan gratis op de camping staan. Je hebt ook de keuze om een optreden op één camping te doen. Je bent dus niet verplicht om alle campings te doen. Heb je hier interesse in of wil je meer weten?
Local bands gezocht voor Bigpop Festival 2017 Bigpop Festival.
15 juni 2017 Door Talitha Pranger Geen categorie 0 Opmerkingen. Local bands gezocht voor Bigpop Festival 2017. Bigpop Festival is opzoek naar lokale bandjes die graag hun muziek kunsten een keer willen laten zien op een festival. Ken jij of heb jij een band die goed op ons festival past? Denk aan Rock Boerenrock Rock-n-roll noem maar op. Eigen werk of covers het mag allemaal! Bigpop Festival vind plaats op 25 Augustus in Oosterwolde Gelderland en is voorzien van 2 podias het Hoofdpodium en de Lokaal Talent tent. Hoe kan ik mij aanmelden? Wil je graag optreden op Bigpop Festival?

Contacteer ons

++ dj matic ++
++ muziek voor feestjes en partijen ++
++ band gezocht ++
++ dj prijzen ++
++ dj gezocht amsterdam ++
++ bands gezocht ++
++ dj materiaal huren ++
++ drive in dj ++
++ dj verlichting ++
++ pianist gezocht ++
++ party DJ ++
++ dj maastricht ++
++ drive in show huren ++
++ radio dj worden ++