Resultaten voor bands gezocht

bands gezocht

Bands gezocht! Kulturhusholten.
Home Nieuws Bands gezocht! Het Talenthus Holten zoekt zes bands die op 8 april de strijd aan willen gaan tijden the Battle of the Bands. Inschrijven kan tot en met maandag 28 maart via info@talenthusholten.nl onder vermelding van de bandnaam en de bezetting. Naast de eeuwige roem krijgt de winnende band de mogelijkheid om op te treden tijdens de Uutmarkt deze zomer en bovendien wordt er een professionele demo gemaakt welke band wil dat nou niet!
Bands gezocht! Sportcafe Maasdijk.
Wij zijn op zoek naar Bands die serieus bezig zijn met muziek en zichzelf willen laten zien aan een groter publiek! Speel jij in een band of ken je een band die je weleens bij ons op het podium zou willen zien? Reageer dan nu en wie weet Rocken we in Maasdijk het dak eraf! Neem Contact met ons op.
Bands gezocht om te spelen in Fascinus Fascinus.
De vrijwilligers van Fascinus willen een nieuw concept opzetten genaamd BAND WITH BANDS Er is veel vraag naar bandavonden vanuit bezoekers en ook veel vraag vanuit bands om in onze mooie zaal te komen spelen. Helaas hebben wij nauwelijks budget voor dit soort 18 evenementen daarom hebben we het volgende idee bedacht waar we iedereen mee kunnen helpen zonder dat er een zak geld voor nodig is. 28-05-15 Wil jij graag m et je band in Fascinus spelen? Dan vragen wij je het volgende te doen Zorg voor 2 andere bands waarmee je samen met jouw band deze avond zal vullen.
Gezocht muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater De Schalm Veldhoven.
Festivalavonden in De Schalm. Op zaterdag 7 oktober is er een festival met diverse professionele cover bands in de grote zaal. In de Lindenzaal is die avond plaats voor lokale bands die covers van andere bands spelen. Op zaterdag 2 december is er eenzelfde festivalavond maar dan gericht op tribute bands. De Lindenzaal is dan het podium voor lokale gelegenheidsbands die nummers van 1 bekende band spelen. De speeltijd is circa 30 minuten per band geen financiële vergoeding. Wil je deelnemen stuur dan een bericht naar Afdeling Evenementen van Theater de Schalm evenementen@deschalm.com met daarin de volgende informatie. voorkeur 7 oktober covers of 2 december tribute. de samenstelling van de band.
Bands gezocht voor de 14e editie van Het Ritme van de Nazomer Evenementen op Westlanders.nu.
met doorlopende lunch waaraan bands koren en/of acts kunnen meedoen. De organisatie zoekt leuke acts om op deze bijzondere middag mee te doen. In het bijzonder worden bands popkoren en bijvoorbeeld blazerskwartetten maar ook eventueel een DJ uitgenodigd. Het Ritme van de Nazomer is gezellig en kleinschalig festival waarbij het gaat om tuinconcerten die op 2 podia plaatsvinden. De concerten worden georganiseerd voor het Westland 4 Gambia project dat tot doel heeft om de Gambiaanse bevolking te helpen. Met de opbrengsten van dit tuinconcert werden de vorige jaren tandartsautos en brandweerautos gekocht en in Gambia in gebruik genomen.
zangeres gezocht drummer gezocht bands gezocht.
Het optreden is een week later op een zondagmiddag vanaf 16.00 uur bij café JP Coen. Bands gezocht voor optredens! Hij zong bij Deep Purple en Black. Bands gezocht voor optredens! bBands gezocht voor optredens in Café de Vrijbuiter/b. Het seizoen voor optredens in Cafe de Vrijbuiter te Goes zeeland begint weer! Het seizoen loopt van september tot uiterlijk mei. En daarom ben ik op zoek naar bands die het leuk cq. intressant vinden om daar op te treden. Wij programmeren op de vrijdag avond 1x maal per maand een band of een package. Metal in de breedste zin van het woord. Ouwderwetse Punk dus geen blink 182-achtige B.S. ParkBOP bands gezocht Bolswards Nieuwsblad. Zoeken naar Zoeken ParkBOP bands gezocht.
Bands gezocht Rockslag start oktober met zeventiende seizoen Rockslag Gorinchem talent stage.
Misschien heb je keihard meegeblèrd met The Editors op Lowlands. Of ben je op Sziget uiteraard onder het genot van een scherpgeprijsd biertje helemaal losgegaan bij Triggerfinger. En terwijl het festivalseizoen langzaamaan ten einde loopt zijn wij juist bezig met een nieuw seizoen Rockslag! Ook ambities om met je band bovenstaande fesivalpodia te bestormen? Schrijf je dan nu in. Op zaterdag 19 oktober start het zeventiende seizoen van bandwedstrijd Rockslag dé Gorcumse wedstrijd voor bands uit de regio.
Band huren? Bands boeken voor uw feest bedrijfsfeest evenement en.
Evenses biedt een selectie van professionele bands die u kunt boeken. Hierbij kunt u denken aan het inhuren van coverbands brassband latin band soul bands rock band en jazz bands. Ook is het mogelijk bij onze feestbands een DJ huren. Door een band te reserveren bij Evenses weet u zeker dat u een uitstekende formatie inhuurt die enkel bestaat uit zeer professionele muzikanten. Onze muziekgroepen worden dagelijks gehuurd en geboekt voor evenementen festivals en feesten. Alle muziekgroepen zijn geselecteerd op kwaliteit enthousiasme en ervaring. Wilt u zeker zijn van een spetterend huwelijksfeest of personeelsfeest? Bekijk dan ons aanbod van onze coverbands jazz bands latinband en soulbands voor het huren van een band.
Bands gezocht voor optredens op Franse campings Popunie Rotterdam.
Bands gezocht voor optredens op Franse campings. 2 april 2014 bullet Algemeen bullet Redactie. Organisatie RCN zoekt verschillende bands die in juli en augustus kunnen optreden op verschillende campings in Frankrijk. RCN Vakantieparken is met een aantal campings verspreid over heel Frankrijk. Je dient wel je eigen tentje mee te nemen maar je kunt dan gratis op de camping staan. Je hebt ook de keuze om een optreden op één camping te doen. Je bent dus niet verplicht om alle campings te doen. Heb je hier interesse in of wil je meer weten?
Muzikanten/bands gezocht voor 50 jaar popmuziek in Lelystad VVV Lelystad.
Muzikanten/bands gezocht voor 50 jaar popmuziek in Lelystad. Met het evenement 50 jaar popmuziek in Lelystad speelt Poppodium Underground samen met Stichting Utopodium in op het 50-jarig bestaan van de stad. Zaterdag 23 september 2017 staat in Underground een jubileumavond op het programma met live muziek van Lelystadse artiesten en bands van vroeger en nu met hopelijk ook veel reünies van Lelystadse pophelden. De aanvang is 21.00 uur deuren geopend vanaf 20.00 uur de entree is gratis.

Contacteer ons

++ dj matic ++
++ muziek voor feestjes en partijen ++
++ band gezocht ++
++ dj prijzen ++
++ dj gezocht amsterdam ++
++ bands gezocht ++
++ dj materiaal huren ++
++ drive in dj ++
++ dj verlichting ++
++ pianist gezocht ++
++ party DJ ++
++ dj maastricht ++
++ drive in show huren ++
++ radio dj worden ++