Resultaten voor bands gezocht

bands gezocht

Bandsessies P.A.-cursus volzet Sojo vzw.
cursus Microphone check van af met bandsessies. We zijn hiervoor op zoek naar jonge, beginnende bands die goesting hebben om hun generale repetitie bij ons te komen doen. Heb jij zelf een band? Heb je die namiddag tijd om het beste van jezelf te geven?
Oproep: bands gezocht.
De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek. Start onderwijs Onderwijscategorie Oproep: bands gezocht. Oproep: bands gezocht. Ken je een leuke band waarvan de meeste leerlingen op jouw school zitten? Breng mij in contact! Zij kunnen gratis bandcoaching krijgen en ik organiseer twee keer per jaar de Rabo Talent Scout.
Bands gezocht: Rockslag start oktober met zeventiende seizoen Rockslag Gorinchem talent stage.
Bands gezocht: Rockslag start oktober met zeventiende seizoen. Wát een festivalzomer! Misschien heb je keihard meegeblèrd met The Editors op Lowlands. Of ben je op Sziget uiteraard onder het genot van een scherpgeprijsd biertje helemaal losgegaan bij Triggerfinger. En terwijl het festivalseizoen langzaamaan ten einde loopt, zijn wij juist bezig met een nieuw seizoen: Rockslag! Ook ambities om met je band bovenstaande fesivalpodia te bestormen?
WWW. OCCULTFEST. NL.
Artiesten / Bands Overige Muziek 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 304 zoekertjes in Artiesten / Bands. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden.
Bands gezocht editie Fête de la Musique 2017. Email. Facebook. Linkedin. Twitter. YouTube.
Bands gezocht editie Fête de la Musique 2017. 13 februari 2017. Bands gezocht voor de editie van Fête de la Musique Amersfoort, 2017. Met onze gedachten nog in 2016, ons eerste succesvolle jaar met La Fête de la Musique Amersfoort, staan we nu weer in de startblokken voor 2017.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
beginnende talentvolle live-bands gezocht voor een optreden op zaterdag 16 december tussen 21.00 uur en 23.00 uur in muziekcentrum N201 in Aalsmeer. Lees de informatie op de volgende link en reageer! Martin Dock aan Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland.
Gezocht: muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater De Schalm Veldhoven.
21 april 2017. Gezocht: muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen! Theater de Schalm is op zoek naar lokale bands voor haar nieuwe theaterseizoen. In seizoen 2017-2018 gaat het theater namelijk een aantal festivalavonden organiseren, waarbij ruimte is voor lokale initiatieven.
Bands gezocht die in grotten van Riemst willen spelen Het Belang van Limburg.
Bands gezocht die in grotten van Riemst willen spelen. 03/03/2015 om 1408: door MaLu. Spelen in de grotten van Riemst is een speciale ervaring. Op 30 april wordt in heel Vlaanderen Lokale Helden georganiseerd. Dit is een evenement waar lokale bands de kans krijgen om zich te tonen aan het publiek.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
beginnende talentvolle live-bands gezocht voor een optreden op zaterdag 16 december tussen 21.00 uur en 23.00 uur in muziekcentrum N201 in Aalsmeer. Lees de informatie op de volgende link en reageer! Martin Dock aan Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland.

Contacteer ons

++ dj matic ++
++ muziek voor feestjes en partijen ++
++ band gezocht ++
++ dj prijzen ++
++ dj gezocht amsterdam ++
++ bands gezocht ++
++ dj materiaal huren ++
++ drive in dj ++
++ dj verlichting ++
++ pianist gezocht ++
++ party DJ ++
++ dj maastricht ++
++ drive in show huren ++
++ radio dj worden ++