Resultaten voor dj gevraagd

dj gevraagd

Vind dj gezocht op Marktplaats.nl.
Dj bruilodt verjaardag noord holland bruiloft-low budget drive in showbedrijfsfeest haarlem heemskerk alkmaartuinfeest dj goedkope examenfeest karaoke verhuur dj nieuwjaarsreceptie koningsdag verjaardag dj huren-deejay-huren-noord holland verjaardag robachers watermolen verjaardagsfeest dj. Pioneer xdj rx gezocht. Heb er 1000 euro voor over. Ik kom het dan ophalen. De controller moet in goede staat zijn zonder mankementen. dj set te koop. Partij Dj Apparatuur Gezocht! Used Products Den Helder. Wij used products den helder zijn opzoek naar partijen van dj apparatuur heeft u een partij dj apparatuur en wilt u het door verkopen!
Djs Gezocht Sunset Radio.
Sunsetradio is op zoek naar Djs voor meerdere dagdelen. om ons team te versterken. Wil jij Dj worden bij Sunsetradio. hou je van muziek en gezelligheid en heb je wat vrije tijd over? Als DJ draai vanuit je eigen studio. Als je interesse gewekt is. lees dan de voorwaarden hieronder. Wat heb je minimaal nodig heb. Een goede en betrouwbare PC. Een goede en geschikte microfoon eventueel via mengpaneel. Een redelijk snelle maar zeker betrouwbare internet verbinding. Als je dat niet hebt kunnen wij je aan de nodige Broadcaster software helpen.
DJs/VJs gevraagd Badeend FM.
Ben jij de Dj/Vj die wij zoeken? Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons. dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn. 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad. 2 Een goed werkende microfoon via een mengpaneel op je stream pc aangesloten. 3 Een hoeveelheid muziek van goede kwaliteit om een goed programma te kunnen draaien.
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
De uitzendingen van Rollemanradio worden verzorgd door verschillende DJ's en Lady's verspreid over het hele land. Je maakt je eigen programma naar je eigen inzicht. Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100 euro. Deze kosten zijn bestemd voor de rechten die wij moeten afdragen aan de buma/stemra en de sena en de stream. Wat verwachten wij van jouw. Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Wil je DJ/Lady worden bij Rollemanradio vul dan onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met u. Vertel het een en ander over jezelf. Voer de code in.
Ben jij allround DJ? Bekijk onze vacature The DJ Company. Ben jij allround DJ? Bekijk onze vacature The DJ Company.
I suggest you upgrade your browser. Ben jij de DJ die wij zoeken? Veel optredens in eigen regio. Zelfstandigheid je blijft eigen baas. Meld je aan als DJ bij The DJ Company. Laten we kennismaken met elkaar! Meld je aan voor optredens. Veel en uitdagende optredens bij jou in de buurt. Wij hebben voor jou de leukste optredens. Wij doen prachtige bruiloften swingende verjaardagsfeesten casual bedrijfsfeestjes en nog veel meer. Uiteraard zijn de feesten bij jou in de buurt want het draaien op een feest is al vermoeiend genoeg. Je hoeft dus niet het hele land door te rijden. Je bepaalt zelf welke optredens jij in jouw regio wilt doen. Zo simpel is het. Betaling vóór het optreden.
DJ Gevraagd Het Kontakt Ermelo.
Twitter Het Kontakt Ermelo en Harderwijk. Mail Het Kontakt Ermelo en Harderwijk. 09-05-2016 1221 Lezersnieuws Welzijn Ermelo. Welzijn Ermelo locatie Pinel organiseert al vele jaren de disco voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke 1e vrijdag van de maand van september t/m juni van 19.30 tot 22.00 uur komen uit de hele regio mensen met een verstandelijke beperking een gezellig avondje dansen samen met een aantal vrijwilligers. Ben jij DJ en heb je ervaring om met deze doelgroep te werken. Hou je van entertainen en van dansen. Dan zijn wij op zoek naar jou!
DJ MC gezocht in buitenland zomertour DJ gig Partybestemmingen.
Find resumes / CVs. Vacatures DJ MC gezocht. Vacatures DJ MC gezocht. Vacatures DJ MC gezocht Nick 2016-09-21T0049280000. DJ gezocht buitenland Vacatures DJ / MC. Draaien op een vakantiebestemming is het leukste wat er is! Alle vakantiegangers zijn ready to go en gaan over het algemeen 10 x zo hard los als dat ze dat in Nederland zouden doen. En dat is precies wat je als DJ of MC wil! Beschikbare vacatures gigs in het buitenland. Elk jaar worden er weer vele DJs en MCs gezocht op uiteenlopende bestemmingen.
Vacature DJ Deejays gezocht voor uitbreiding entertainment bureau Evenses.
Evenses Entertainment is op zoek naar enthousiaste DJ's die. Optredens van top kwaliteit kunnen verzorgen. Tegen schappelijke concurrerende prijzen optredens verzorgen. Hun zaken zoals vervoer apparatuur en facturatie goed geregeld hebben. Echt iets toe voegen aan ons bestand. Evenses is een jong snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Wij streven er naar om zo snel mogelijk de nummer 1 te worden in Nederland en Vlaams Belgie. Veel energie stoppen wij dan ook in onze website de verkoop en promotie. Wij werken vaak op exclusieve basis waarbij alle online promotie naar ons leidt.
Ervaren DJ gezocht Drive in Dixo Balthazar Utrecht.
Is ingeschreven of is bereid zich in te schijven bij de Kamer van Koophandel. Heeft gevoel voor apparatuur opbouw geluid mooie lichteffecten. Is service gericht en sociaal. Je draait als DJ altijd samen met een andere Balthazar DJ en de verdiensten zijn ongeveer 100 tot 150 per avond als je een busje of bestelauto inzet. Heb je interesse schrijf een korte motivatiemail en je CV naar Drive in Dixo Balthazar.
DJ Schoolfeest Utrecht PA Producties.
Zorg dan dat u een goede DJ met show neerzet. PA producties heeft ervaring bij vele schoolfeesten. Als DJ schoolfeest Utrecht is PA producties dan ook veel gevraagd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Vraag naar de mogelijkheden. Wordt het bij jou op school ook weer tijd om te feesten! Grote en kleine scholen boeken hun shows bij PA Producties waarom? De shows van PA Producties zijn al meer dan 25 jaar een begrip in feestend Nederland.

Contacteer ons

++ Bruiloft DJ huren ++
++ dj booth huren ++
++ gezocht ++
++ bruiloft dj ++
++ talent gezocht ++
++ bruiloft muziek ++
++ gitarist gezocht ++
++ Dj Inhuren ++
++ dj meubel ++
++ dj gear ++
++ dj set kopen ++
++ dj gevraagd ++