Zoeken naar gitarist gezocht

gitarist gezocht

Vind gitarist gezocht in Muziek maken en Bandleden op Marktplaats.nl.
Onze doelstelling is om in een ongedwongen sfeer gezellig muziek met elkaar te maken en zo nu en dan eens op te treden. Solo gitarist gezocht. Om onze band compleet te maken zijn wij op zoek naar een solo gitarist.
Gitarist gezocht t Groentje Houtens Nieuws.
Hun streven is om anderen een gezellig uurtje muziek te brengen, maar bovenal er ook zelf van te genieten. Stuur even aan mailtje naar: ahfriendsziggo.nl of bel met André 06 4673 1930. André Hamoen Friends zoekt vrolijke gitarist. André Hamoen Friends zoekt vrolijke gitarist.
Scholieren.com.
Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Gitarist gezocht Muzikantenbank.NET.
Wij een sologitarist met zang en contrabassist zoeken een lead/rhythm gitarist om onze aan komende band te versterken.Onze repetoire 50's' rockabilly and rock n rollals, je meer wil weten kan je mij contacten en wordt je op de hoogte gesteld van de. Zangeres met ervaring zoekt gitarist of pianist. Categorie: Gitarist Gezocht Tilburg Noord-Brabant.
MUZ / Gitarist gezocht voor skaband forum.fok.nl.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. Gitarist gezocht voor skaband. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. zaterdag 2 juni 2007 @ 1207: 05: 1. Een heel gezellige limburgse skaband zoekt een gitarist! We treden regelmatig op in gans het land, en duitsland, belgie enzo.
Gitarist gezocht Golfbaan Dorhout Mees.
Meer dan een golfbaan. Home News leden Gitarist gezocht. Wij zijn op zoek naar een gitarist die met zijn gitaar ons nieuw DHM-koor wil begeleiden. Vorig jaar ontstond er spontaan een initiatief om te kijken of er een mogelijkheid bestond een DHM koor, inclusief instrumentenbegeleiding samen te stellen.
Gitarist gezocht Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Maar we kunnen je wel aanraden om bijvoorbeeld op school, in de sportclub, of ergens anders in je omgeving te gaan zoeken Misschien kunnen jullie een flyertje maken met daarop iets in de aard van Hey, wij zijn en zijn op zoek naar een goede gitarist om een coverbandje op te richten.
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Door orkestbanden uit mijn eigen studio klink ik echt als een volledige band. Ik stel mij even voor; mijn naam is Eric Ekkerman, de enthousiaste feest zanger, gitarist bij uitstek en ik zou graag van uw feestje een FEEST komen maken!
Gitarist gezocht Artiesten / Bands 2dehands.be.
Daarom zijn wij nu dringend op zoek n. 13 november 2017 0947: Diepenbeek Genk. zanger en ritme gitarist gezocht. Zanger/ritme gitarist gezocht om voor het plezier muziek te maken regio Huldenberg, Overijse, Leuven genre rock, new wave Bedoeling is eigen.

Contacteer ons

++ Bruiloft DJ huren ++
++ dj booth huren ++
++ gezocht ++
++ bruiloft dj ++
++ talent gezocht ++
++ bruiloft muziek ++
++ gitarist gezocht ++
++ Dj Inhuren ++
++ dj meubel ++
++ dj gear ++
++ dj set kopen ++
++ dj gevraagd ++