Op zoek naar diskjockey?

diskjockey

diskjockey ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Na zijn omstreden oproep om flitspalen in brand te steken heeft de diskjockey van Radio 538 het radiostation zover gekregen dat de boetes van snelheidsovertredingen gemaakt met een Ferrari die hij in een belspelletje mag weggeven, keurig door het radiostation worden voldaan.
diskjockey Nederlands woordenboek Woorden.org.
Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 90% van de Nederlanders en 88% van de Vlamingen het woord diskjockey. Herkomst volgens etymologiebank.nl. diskjockey iemand die populaire muziek draait en aankondigt. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
NTR Het Klokhuis Uitzending Diskjockey.
In haar studio legt Miss Monica uit hoe ze alle muziek aan elkaar mixt en ze maakt een speciale dance-versie van de Klokhuis-tune. Op Dance Valley krijgt deze Klokhouse'-dancemix' z'n' primeur! muziek, diskjockeys, festivals, house, margreet, dj, muziek draaien, deejay, diskjockey.
Diskjockey Wikipedia.
Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders 1960-'74' moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee.
Beroep diskjockey. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. thre
Een diskjockey maakt eigen muziek door platen en beats te mixen en geluidseffecten toe te voegen en zet die eventueel op cd. Om ervoor te zorgen dat een diskjockey kan inspelen op de wensen en behoeften van het publiek, doet hij of zij vooronderzoek naar de luisteraars en bezoekers en volgt hij of zij de laatste trends en ontwikkelingen.
diskjockey wat is de betekenis en definitie. mail.
diskjockey wat is de definitie betekenis. Het begrip diskjockey heeft 2 verschillende betekenissen.: 1 iemand die voor zijn beroep in een discotheek of andere dansgelegenheid tijdens een feest of popconcert muziek draait en mixt; dj. 2 iemand die voor zijn beroep op de radio popmuziek laat horen en het radioprogramma aan elkaar praat; radiopresentator die plaatjes draait; radio-dj.
Diskjockey verliest opvulling op podium VIDEO. panorama-logo. panorama-logo. playboy-logo. revu-logo. nautique-logo. wr-logo. golfers-logo. panorama-logo.
Diskjockey verliest opvulling op podium VIDEO. Wapen van de week. Kies je merk. 5 januari 2017 0930.: Diskjockey verliest opvulling op podium VIDEO. Om jouw en onze dag wat beter te laten beginnen, delen we elke ochtend een geinig filmpje.
De diskjockey als mens De Groene Amsterdammer.
DJ Shantel en zijn Bucovina Club. De diskjockey als mens. De Duitse deejay Shantel maakt onder de naam Bucovina Club momenteel in de hipste clubs van Europa furore met volksmuziek uit de Boekovina, een cultuur historisch rijke landstreek in het tegenwoordige Oekraïne en Roemenië.
diskjockey vertaling Nederlands Engels.
diskjockey WikiWoordenboek.
DJ Tiesto en Armin van Buuren zijn Nederlandse diskjockey s die tot de wereldtop behoren. Het woord diskjockey staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd diskjockey herkend door.

Contacteer ons

++ muziekanten gezocht ++
++ Dj gear huren ++
++ diskjockey ++
++ allround dj gezocht ++
++ muzikanten gezocht ++
++ dj zoeken ++
++ drive in show ++
++ vrouwelijke Dj ++
++ zangeres gezocht ++
++ dj nederland ++
++ dj spullen ++
++ coverband brabant ++
++ dj boeken ++