Resultaten voor diskjockey

diskjockey

diskjockey Nederlands woordenboek Woorden.org.
Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 90% van de Nederlanders en 88% van de Vlamingen het woord diskjockey. Herkomst volgens etymologiebank.nl. diskjockey iemand die populaire muziek draait en aankondigt. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Wat is een Diskjockey? Topdjgear.nl.
Wat is een Diskjockey? Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt.
NTR Het Klokhuis Uitzending Diskjockey.
In haar studio legt Miss Monica uit hoe ze alle muziek aan elkaar mixt en ze maakt een speciale dance-versie van de Klokhuis-tune. Op Dance Valley krijgt deze Klokhouse'-dancemix' z'n' primeur! muziek, diskjockeys, festivals, house, margreet, dj, muziek draaien, deejay, diskjockey.
diskjockey, disk jockey, discjockey stijlgids.
Zoek door deze site.: diskjockey, disk jockey, discjockey. Taal en spelling. Correct is: diskjockey. Wel met een c: disco en samenstellingen daarmee discobus, disco-installatie. contradictio in terminis, contradictio-in-terminis. Woorden, begrippen en uitdrukkingen. Correct is: contradictio in terminis drie woorden. Betekenis: tegenstrijdigheid in de woorden, innerlijke tegenspraak.
Diskjockey Wikikids.
Een diskjockey afgekort dj is een persoon die muziek maakt met een draaitafel. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen diskjockeys organiseren hun eigen shows, dan komen er fans speciaal naar het optreden om de muziek te horen. Een van de bekendste diskjockey is Martin Garrix.
Diskjockey Wikipedia.
Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders 1960-'74' moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee.
Diskjockey beroep kiesjestudie.nl.
Een diskjockey draait platen en cd's' bijvoorbeeld in radioprogramma's, in discotheken of op feesten. Voorbeelden van werkzaamheden: bedient audioapparatuur, maakt sfeer en brengt de boel op gang door voor een ijzersterke groove te zorgen, speelt met de mogelijkheden van het mengpaneel, maakt eigen muziek zet die soms ook op cd door platen te mixen en echo's, beats, samples en andere geluidseffecten toe te voegen, en volgt de muziekontwikkelingen en trends.
De diskjockey als mens De Groene Amsterdammer.
DJ Shantel en zijn Bucovina Club. De diskjockey als mens. De Duitse deejay Shantel maakt onder de naam Bucovina Club momenteel in de hipste clubs van Europa furore met volksmuziek uit de Boekovina, een cultuur historisch rijke landstreek in het tegenwoordige Oekraïne en Roemenië.
Antwoorden op kamervragen over de positie van diskjockeys dj's' als artiest Kamerstuk Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Documenten Antwoorden op kamervragen over de positie van diskjockeys dj's' als artiest. Antwoorden op kamervragen over de positie van diskjockeys dj's' als artiest. Download Antwoorden" op kamervragen over de positie van diskjockeys dj's' als artiest."
Diskjockey met verlichting wellingcatering.nl.
Indien u contant wenst te betalen dan graag gepast, onze medewerkers beschikken niet over wisselgeld. Diskjockey voor iedere gelegenheid! Bent u op zoek naar een diskjockey en gaat u zelf trouwen, of heeft u een bruiloft, huwelijk, of ander evenement zoals een personeelsfeest of themafeest?

Contacteer ons

++ muziekanten gezocht ++
++ Dj gear huren ++
++ diskjockey ++
++ allround dj gezocht ++
++ muzikanten gezocht ++
++ dj zoeken ++
++ drive in show ++
++ vrouwelijke Dj ++
++ zangeres gezocht ++
++ dj nederland ++
++ dj spullen ++
++ coverband brabant ++
++ dj boeken ++