Meer resultaten voor drive in show

drive in show

Geluid, licht en dj's' voor feesten en evenementen Eighty Eight.
Ruben Hanevelt, Sound of the Star Drive-in Show en 8 anderen like dit. Reageer op Facebook. 3 maanden geleden. Eighty Eight heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. Dit gehele weekend maar ook volgende week is Eighty Eight trotse leverancier van het zomerevenement van PSV De Hagmolenruiters in Bentelo.
Home Ambiance Drive-In Show.
De Ambiance Drive-In Show is inzetbaar op vele feesten en partijen! Feest DJ Barry verzorgt al jaren de muziek op onder andere bruiloften, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, Après Ski Partys en diverse tentfeesten! Klik op Impressie voor meer informatie. Waarom kiezen voor de Ambiance Drive-In Show?
Bruiloft DJ, Schuimparty met Schuimkanon, Schoolfeest Drive-in Show.
Wat ooit in 2003 begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Wij verzorgen DJ's' en Drive-in Shows voor intieme bruiloften en sportverenigingen, maar kunnen ook heel groot uitpakken op de grotere locaties feesttent, aula met een grote lichtshow met lasershow, eventueel aangevuld met Schuimmachine.
Drive-in shows van SkyFly maken er een topfeest van!
Geen probleem: een DJ met een drive in show kan beide muziekstijlen met elkaar combineren, zodat het echt jullie feestje wordt. Of zijn jullie gek op verschillende muziekstijlen? Ook dan is een DJ een perfecte oplossing. Drive-in show huren alsmaar populairder.
Bekende Drive in Shows boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Voor veel Nederlanders is de naam nog steeds magisch. Radio 538 Drive in Show Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met Lees meer.
The Galaxy Drive-In Show Home.
DJ huren, Bruiloften, schoolfeesten, themafeesten, dj, drive-in, show, geluidssets, verlichting, aankleding, set op maat, discosets, lichtshow, muziek, Apres Ski Party, 60's' party, 70's' party, 80's' party, 90's' party, DJ Den Haag, Schuimparty, Foute Party. Meer informatie over onze diensten. The Galaxy Drive-In Show.
Disco 4 You Drive-in show.
Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van licht, geluid, dj en presentatie apparatuur. Met onze drive in show verzorgen wij compleet aangeklede thema feesten in alle soorten en maatwerk, maar ook voor een knus huiskamer of tuinfeestje, bent u bij ons aan het juiste adres.
Drive-in Show Kamer van Feesthandel.
Onze drive-in show draait 4 uur non-stop muziek en is altijd compleet met geluid, licht en dj. De dj draait alle muziekstijlen; van pop, disco, rock, reggae, rockroll, tot dance en salsa. Verzoekplaatjes zijn natuurlijk geen probleem en het volume wordt aangepast aan de sfeer. Kies je eigen uitstraling. De led dj-booth zorgt voor een moderne uitstraling die past bij elke event. Willen jullie een dj-booth met een andere uitstraling? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij grote evenementen, maar ook bij kleine feestjes zorgt onze deejay voor de juiste muziek voor jong en oud. Bedrijfsfeesten, bruiloften, borrels, recepties, verjaardagen, jubileumfeesten: Onze deejay komt naar je toe! Kies je eigen locatie in binnen of buitenland!
DJ of Drive-in Show voor op uw feest in de regio Etten-Leur.
Drive-in show op locatie. Het kiezen van een feestlocatie is meestal de eerste stap in het organiseren van een feest. Wij merken echter op, dat er zelden de juiste apparatuur op de feestlocatie aanwezig is die voldoet aan het creëren van een goed feest!
Drive-in shows entertainment Nightlight.
DJs en muziek. Drive in shows. Trouw DJs drive-in disco shows. Nightlight heeft de beste djs of drive-in disco shows voor jullie trouwfeest. Meer informatie vraag onze gratis brochure aan of bel 0161 79 45 10. Wij bieden diverse shows, allen voorzien van een professionele licht en geluidset en aanpasbaar naar uw wensen. Onze djs zijn dankzij een brede muzieksmaak en jarenlange ervaring thuis in ieder genre waardoor ze dus uitstekend uw feestgangers weten te amuseren. Trouw dj of disco? Wij maken van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke avond! Nightlight zorgt voor een knalfeest met allround DJs en een spectaculaire show.

Contacteer ons

++ muziekanten gezocht ++
++ Dj gear huren ++
++ diskjockey ++
++ allround dj gezocht ++
++ muzikanten gezocht ++
++ dj zoeken ++
++ drive in show ++
++ vrouwelijke Dj ++
++ zangeres gezocht ++
++ dj nederland ++
++ dj spullen ++
++ coverband brabant ++
++ dj boeken ++