Resultaten voor zangeres gezocht

zangeres gezocht

Zangeres gezocht Indisch4ever.
Zangeres gezocht voor een indo rock /country /band. Mijn Indo muziekbuddy leadzang en slaggitaar en ik orang Ambonbasgitaar en zang allebei 50 jaar en geroutineerde muzikanten met ervaring in zowel indo rock als gewoon Top 40 muziek, gaan per eind augustus /september een eigen band opzetten met werknaam: Project Indo Lees verder!
Zanger / Zangeres gezocht Dé Muzikantenbank.
Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland 50x bekeken. Hallo wij zijn op zoek naar een zangeres voor accoustic duo. bass dinsdag 13 februari 2018 Bassist, gitarist en zanger gezocht in Groningen. Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen Groningen 47x bekeken.
Zangeres gezocht! Ron-leegstra.jouwweb.nl.
Home Zangeres gezocht! Er zijn nog geen gepubliceerde berichten. Ik heb tijd over om er een muziekproject bij te doen. Ik ben daarom op zoek naar een enthousiaste, gevorderde zangeres om een duo te vormen. De bedoeling is om bekende songs, ouder of zeer recent, op eigen wijze te coveren en dan bedoel ik bewust anders dan het origineel, met veel aandacht voor meerstemmige zangpartijen.
Zanger gezocht Noord-Holland Muzikantenbank.NET.
Rockband met eigen werk zoekt zangeres! Categorie: Zanger Gezocht Alkmaar Noord-Holland. Geplaatst door SunBurn op 16-02-2018, 26 keer bekeken. Wij zijn SunBurn en bestaan op dit moment uit een gitarist, een drummer en een bassist, in leeftijden tussen de 30 en 55 jaar.
Zangeres gezocht De Vakantiefietser.
Home Nieuws Zangeres gezocht. By Eric on 10-1-2011. onze band Airbag Mustard: achtergrond zangeres die ook nog een instrument bespeelt. Posted in GeDag Laat een reactie achter. Hoe denk jij erover? Click here to cancel reply. di 7 maart 2017.
Scholieren.com.
Zanger gezocht Amsterdam Muzikantenbank.NET.
Mooi Wark is een Drentse band die voornamelijk bekendheid geniet in de feesttent. Een band die jaarlijks vele optredens verzorgt, door het hele land. Bekende hit is In" de blote. Zangeres gezocht voor 80's' New Wave punkish tribute band. Categorie: Zanger Gezocht Amsterdam Noord-Holland.
Zanger / Zangeres gezocht in Noord-Holland Dé Muzikantenbank.
Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam Noord-Holland 271x bekeken. Bluesrock band en aanverwante stijlen, dus in de ruime zin van het woordzoekt zangeres als je een instrument bespeeld is dat mooi meegenomen We zijn allen ervaren muzikanten die snel weer het podium op willen.
zangeres gezocht amsterdam.
zangeres gezocht amsterdam: Mijn naam is Margot Blans en ik ben zangeres. Ik zing op bruiloften, bedrijfsfeesten en partijen. Waar uw feest in Nederland ook is, ik kom naar u toe! Van ballads tot musical, jazz tot pop, ik heb als zangeres een heel breed repetoire en sta ook altijd open voor nieuwe nummers.

The administrator has been informed about this incident. It has been determined that your computer/your IP address 62.213.242.28 has generated too many requests. We think that you are a crawler or a search bot. We urgly recommend to stop such requests.

Contacteer ons

++ muziekanten gezocht ++
++ Dj gear huren ++
++ diskjockey ++
++ allround dj gezocht ++
++ muzikanten gezocht ++
++ dj zoeken ++
++ drive in show ++
++ vrouwelijke Dj ++
++ zangeres gezocht ++
++ dj nederland ++
++ dj spullen ++
++ coverband brabant ++
++ dj boeken ++