Op zoek naar zangeres gezocht?

zangeres gezocht

Zoekertjes Humo: The Wild Site.
reptities in Kontich zuid-Antwerpen patrick-torfs@telenet.be. Reageer op zanger/zangeres gezocht rock coverband. Typ hier uw bericht. Dinsdag 21 november 2017 0029: zangeres gevraagd. Bekende band zoekt een zangeres: geen beginneling, moet zowel klassiek opera als pop aankunnen inl. 0477/43 89 49. Reageer op zangeres gevraagd.
Zanger Muzikant Gezocht mSpotter Muzikant Gezocht mSpotter.
Zangeres gezocht Gezocht / Zanger. Omdat onze zanger gaat genieten van zijn pensioen in zijn thuisland Spanje, zoeken wij een gemotiveerde zangeres voor ons tango ensemble. Vlot muziek lezen is noodzakelijk alsook kennis. van van Beek Freddy 249 Hit s. Zanger of zangeres gezocht Gezocht / Zanger.
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Zangeres en toetsennistte gezocht 04/09/2017 1432.: Coverban Last Chance is op zoek naar een zangeres en een toetsenistte voor onze band spelen covers van toen en nu voor jong en oud. repeteren op maandag avond te Antwerpen Luchtbal van 19.00 tot 22.30.
Vind zangeres gezocht in Muziek maken en Bandleden op Marktplaats.nl.
Zangeres of zanger gezocht. Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn we op zoek naar een zangeres met een rock-strot. Wij op dit moment drummer, leadgitarist, slaggitarist en bassist zijn zeker geen beginners, maar ook geen professionals en spelen nu al bijna 3 jaar samen.
Zanger / Zangeres gezocht Dé Muzikantenbank.
Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland 56x bekeken. Wij bandleden van de band Roebies wax zijn opzoek naar een geschikte en gedreven achtergrond zangeres om de tweede stem te zingen naast de leadzangeres. We bestaan uit: toetsenist, drummer, bassist, leadzangeres en gitarist.
Zangeres gezocht? Zoek niet verder! Willemijn van HeldenZangstudio Willemijn van Helden.
Zangeres voor speciale gelegenheden. Heb je een zangeres gezocht om te zingen bij een speciale gelegenheid zoals een op een bruiloft, een huwelijksjubileum, receptie of uitvaart? Dan ben je bij Willemijn van Helden aan het juiste adres. Willemijn is een veelzijdige zangeres en bekwaam in verschillende genres, behalve klassiek.
Zanger gezocht! Feestband Coverband Little Sister.
Zing je de sterren van de hemel en durf je het aan om samen met zangeres Melynda het publiek uit zn dak te laten gaan? Van Robbie Willams tot Marco Borsato tot Stevie Wonder soulful, funky pop met een vleugje rock.
banner test.
Zangeres gezocht voor feministische band FEL.
Mail naar flapper_grrrl at yahoo.co.uk. Oproep op De Tweede Sekse Blog. Vind ik leuk.: band crust gezocht groep hardcore metal muziek punk queercore riot grrrl zangeres Berichtnavigatie. Vorig bericht FEL op Hexennacht 2010 Volgend bericht Leesgroepen januari en februari 2011.
Zangers zangeressen Locanto muzikanten gezocht België.
Ambitieuze Zangeres voor Groovy Retro Band Tessenderlo. Wij hebben een vacature voor een zangeres met ervaring en uitstraling; wij bieden een pro omgeving met. zanger, zangeres Limburg. Zangeres gezocht Roeselare. Wij zijn op zoek naar een zangeres die onze team wilt versterken.

Contacteer ons

++ muziekanten gezocht ++
++ Dj gear huren ++
++ diskjockey ++
++ allround dj gezocht ++
++ muzikanten gezocht ++
++ dj zoeken ++
++ drive in show ++
++ vrouwelijke Dj ++
++ zangeres gezocht ++
++ dj nederland ++
++ dj spullen ++
++ coverband brabant ++
++ dj boeken ++