Resultaten voor feest dj ruud

feest dj ruud

Rust zacht, FeestDJRuud Noisey.
Zelfs in de hoogtijdagen van de Jimmy Woo was niemand te cool om door de knietjes te zakken voor een sit down. Ruud pakte het lokale begrip gezellige Feest Dj en maakte er een nationaal fenomeen van. Overal waar hij kwam liet hij een spoor van confetti, lege Flügel-flesjes en katers achter.
feestdjruud Ruud Geurts Free Listening on SoundCloud.
Or in his native Dutch tongue, Feest as a concept. So there you go. FeestDJRuthless Defqon 1 Promo Mix by feestdjruud. published on 2016/03/24 113455: 0000 Burning Up Free Download by feestdjruud. published on 2016/03/07 101804: 0000 Herrie Hardstyles ft FeestDJRuud Hallo!
FeestDJRuud presents: Feest to Black YouTube.
feestdjruud 85031, views. FeestDJRuud on Tour Zwarte Cross 2016 Duration: 233. feestdjruud 6758, views. Feest DJ Ruud Feest to Black Gaan met die Banaan Duration: 339. Frank Righart 3757, views. FeestDJRuud Gas Op Die Lollie Duration: 335. FeestDJRuudVEVO 3871710, views.
FeestDJRuud draait al z'n' classics DJ-set Bij Igmar YouTube.
Bij Tom 388069, views. FeestDJ Ruud BEDANKT! De Avondploeg 42608, views. Ruthless DJ-set Bij Igmar Duration: 1759. Bij Tom 147472, views. Het Foute Uur Hardstyle Special Duration: 5930. Panthera 430029, views. Brennan Heart 30min DJ set Bij Igmar Duration: 3106.
FeestDJRuud Wikipedia.
28 april 1986. FeestDJRuud, de voormalige artiestennaam van Ruud Geurts Belfeld, 28 april 1986 is een Nederlandse voormalig feest-dj die vaak optrad op dance evenementen. Hij is bekend geworden door nummers zoals Gas op die lollie en Feesttent. 3 Externe link. Geurts groeide op in Belfeld. Op zijn 14e begon hij samen met zijn oudere broer plaatjes te draaien. Vanaf zijn 16e deed hij dat op schoolfeestjes en daarna vanaf zijn 18e in cafés in Breda. Daarna volgde hij de HBO-opleiding Leisure Management aan de NHTV. Zijn artiestennaam was aanvankelijk NudyRudy; later maakten zijn vrienden er FeestDJRuud van. In mei 2016 maakte hij in de Coen en Sander Show bekend dat hij aan het einde van dat jaar zou stoppen als dj.
FeestDJRuud.nl.
FeestDJRuud Puinhoop Kollektiv Daisys DJ Team e.a. Doornroosje.
Dat doet hij met een uitverkochte afscheidsshow in de HMH, maar ook trekt hij nog één keer het land in. Op de elfde van de elfde doet hij Doornroosje aan en neemt hij zijn feestelijkste vrienden mee: Puinhoop Kollektiv, Daisys DJ Team, David Ghetto en Fiesto. Met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, saltos, flugels, polonaises en confettikanonnen is FeestDJRuud befaamd om zijn live shows. In vijf jaar tijd deed hij meer dan 1.000 shows op alle grote dance en popfestivals, buitenlandse tours langs de Europese en Caribische stranden en onder de naam Knaltival deed hij meerdere clubtours en festivalhostings. Daarnaast mocht hij drie gouden en 1 platina plaat in ontvangst nemen voor hits als Gas Op Die Lollie en Weekend feat. Dirtcaps en Sjaak. Tijdens zijn afscheidstour komt hij nog één keer Doornroosje omtoveren tot één kolkende massa feest.
FeestDJRuud presents: Feest to Black Kaartjes aangeboden en gezocht TicketSwap.
Zaterdag 10 december 2016 106 FeestDJRuud presents: Feest to Black tickets. Op deze website worden kaartjes aangeboden en gezocht voor FeestDJRuud presents: Feest to Black op Vrijdag 9 december 2016 zondag 11 december 2016. Facebook event page. FeestDJRuud presents: Feest to Black.
FeestDJRuud presenteert: Rest in Party clubtour Poppodium Annabel.
FeestDJRuud, de minister van het Feest, zal Annabel op 29 oktober bezoeken onder de noemer Rest in Party. Zijn afscheidstour komt ook Rotterdam op zijn kop zetten met deze laatste fissage. Deze ongekende knalnacht onder leiding van Feestdjruud wordt ondersteund door zijn fissacompanen, maar natuurlijk ook niet te missen opblaasdieren en kilos confetti.
Het einde van FeestDJRuud De Limburger.
Geef een zoekterm in. Het einde van FeestDJRuud. 16-09-2016 om 1659: door Marcel Abrahams. Foto: Roy Wanders. Hij is pas dertig jaar oud, maar toch stopt de populaire FeestDJRuud die eigenlijk Ruud Geurts heet in december met draaien. Hij heeft naar eigen zeggen zijn hoogtepunt bereikt.

Contacteer ons

++ drummer gezocht ++
++ muziek bruiloft ++
++ DJ apparatuur ++
++ Feestmuziek ++
++ discjockey ++
++ dj inhuren prijs ++
++ toetsenist gezocht ++
++ dj huren prijzen ++
++ boekingsbureau ++
++ bruiloft muziek top 100 ++
++ dj trouwfeest ++
++ DJ Den Haag ++
++ Dj Eindhoven ++
++ dj feest ++