Zoeken naar feest dj ruud

feest dj ruud

FeestDJRuud Puinhoop Kollektiv Daisys DJ Team e.a. Doornroosje.
Dat doet hij met een uitverkochte afscheidsshow in de HMH, maar ook trekt hij nog één keer het land in. Op de elfde van de elfde doet hij Doornroosje aan en neemt hij zijn feestelijkste vrienden mee: Puinhoop Kollektiv, Daisys DJ Team, David Ghetto en Fiesto. Met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, saltos, flugels, polonaises en confettikanonnen is FeestDJRuud befaamd om zijn live shows. In vijf jaar tijd deed hij meer dan 1.000 shows op alle grote dance en popfestivals, buitenlandse tours langs de Europese en Caribische stranden en onder de naam Knaltival deed hij meerdere clubtours en festivalhostings. Daarnaast mocht hij drie gouden en 1 platina plaat in ontvangst nemen voor hits als Gas Op Die Lollie en Weekend feat. Dirtcaps en Sjaak. Tijdens zijn afscheidstour komt hij nog één keer Doornroosje omtoveren tot één kolkende massa feest.
Het boek van FeestDJRuud is gesloten, DOLF is de nieuwe act.
De apotheose was FeestDJRuud-waardig. De grote vraag was wat Ruud Geurts zou gaan doen na dit succesverhaal. Het antwoord is DOLF. Op Facebook werd de nieuwe act aangekondigd, tegelijkertijd met de eerste track Fuck it all up. De vocalen in de plaat zijn verzorgd door JVZEL. Er komt binnenkort een EP aan, die bij Barong Family, het label van Yellow Claw, wordt uitgebracht. In mei 2017 worden tourdates bekendgemaakt. Met DOLF slaat Geurts een nieuwe weg in. De sound van de eerste track is clubby. Een groot contrast met de feesttoeters bij FeestDJRuud, maar het feestje zal ongetwijfeld ook aan zijn met DOLF. Samen met This Is Our House blikte Geurts voorafgaand aan Feest To Black in een tweeluik terug op zijn carrière als koning van het feest.
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Geplaatst op maandag 12 december 2016 939.: Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud. Maar daags na zijn shows, waar 11.000 kaartjes voor waren verkocht, kondigt de Belfeldenaar al zijn nieuwe muziekproject aan. Onder de naam DOLF gaat Geurts verder in de muziek, zo schrijft hij op zijn Facebookpagina. Tegelijkertijd presenteert hij op YouTube ook zijn nieuwe single Fuck it all up. Geurts bedankt zijn fans op Facebook voor de Feest to Black-avonden. Woorden" schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest to Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest." Lees ook: FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen. Meest geboekte DJ.
FeestDJRuud gaat verder onder nieuwe naam SLAM!
FeestDJRuud nam dit weekend groots afscheid met twee shows in de HMH maar liet gelijk weten dat hij als DJ verder gaat onder een nieuwe naam. Ruud Geurts, a.k.a. de Confetti Koning van Nederland, heeft zichzelf de afgelopen jaren omhoog gewerkt tot één van de meest geboekte DJs van Nederland, maar vond het nu mooi geweest als FeestDJRuud.
FeestDJRuud.
FeestDJRuud begint inmiddels een onmisbare legende te worden die het uitgaansleven weer terug brengt naar wat het hoort te zijn: FEEST! House, Hiphop, smooth RB en dan via wat Happy Hardcore en Bubbling naar wat harde Dubstep en trap bangers, weer terug via sexy Moombathon en Electro?
Rest in Party Gebr. De Nobel.
Onder de noemer Rest in Party bezoekt de minister van Feest verschillende poppodia voor een laatste fissage. Een ongekende knalnacht onder leiding van FeestDJRuud ondersteund door zijn fissacompanen. Natuurlijk met de niet te missen opblaasdieren en kilos confetti. de Nobel, Leiden. Daisys DJ Team.
FeestDJRuud presenteert: Rest in Party clubtour Poppodium Annabel.
FeestDJRuud, de minister van het Feest, zal Annabel op 29 oktober bezoeken onder de noemer Rest in Party. Zijn afscheidstour komt ook Rotterdam op zijn kop zetten met deze laatste fissage. Deze ongekende knalnacht onder leiding van Feestdjruud wordt ondersteund door zijn fissacompanen, maar natuurlijk ook niet te missen opblaasdieren en kilos confetti.
Het einde van FeestDJRuud De Limburger.
Geef een zoekterm in. Het einde van FeestDJRuud. 16-09-2016 om 1659: door Marcel Abrahams. Foto: Roy Wanders. Hij is pas dertig jaar oud, maar toch stopt de populaire FeestDJRuud die eigenlijk Ruud Geurts heet in december met draaien. Hij heeft naar eigen zeggen zijn hoogtepunt bereikt.
FEEST DJ RUUD BOEKEN? Holties Producties BV.
U bent hier: Home / DJs Shows / FEEST DJ RUUD. FEEST DJ RUUD BOEKEN. Vraag optie aan! Exclusief geluid en rider. Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne.
feestdjruud Ruud Geurts Free Listening on SoundCloud.
Or in his native Dutch tongue, Feest as a concept. So there you go. FeestDJRuthless Defqon 1 Promo Mix by feestdjruud. published on 2016/03/24 113455: 0000 Burning Up Free Download by feestdjruud. published on 2016/03/07 101804: 0000 Herrie Hardstyles ft FeestDJRuud Hallo!

Contacteer ons

++ drummer gezocht ++
++ muziek bruiloft ++
++ DJ apparatuur ++
++ Feestmuziek ++
++ discjockey ++
++ dj inhuren prijs ++
++ toetsenist gezocht ++
++ dj huren prijzen ++
++ boekingsbureau ++
++ bruiloft muziek top 100 ++
++ dj trouwfeest ++
++ DJ Den Haag ++
++ Dj Eindhoven ++
++ dj feest ++