Zoeken naar discjockey

discjockey

Diskjockey Wikipedia.
Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platenspeler legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt. De term dj wordt tegenwoordig ook gebruikt voor producenten van elektronische muziek.
disc jockey vertaling Engels Nederlands.
Functie, Salaris, Loon: Presentator, Nieuwslezer, DJ, Presentatrice, Disc Jockey, Omroeper, TV Presentatrice.
Omroepers, nieuwslezers en presentatoren lezen het nieuws, interviewen en doen andere aankondigingen of geven inleidingen op radio, tv en andere media, in theaters of andere gelegenheden. Loonwijzer.nl: Job en inkomen: presentatoren, nieuwslezers, presentatrices, DJ's, disc jockeys, omroepers, TV presentatrices in Nederland.
Various Artists Disc Jockey.
Various Artists Disc Jockey. Various Artists Disc Jockey. Mijn nummer Several ways to exclude the opaque, while counting till four sluit de prachtige verzamelaar Disc Jockey af, die uitgebracht is op het Esc.Rec. Je kunt hem hier beluisteren en meteen ook de rest van de plaat tot je nemen.
DJ René Allround DJ.
We love the 80s 90s 27 april 2015. Goud van oud 60s 70s 15 april 2015. 12 februari 2015. DJ Rene Allround Discjockey. KVK en BTW. DJ Rene is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-Hertogenbosch, onder nummer: 17185766.
disc jockey Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Vertalingen disc jockey ENNL. We hebben geen vertalingen voor disc jockey in Engels Nederlands. Zoek in de Engelstalige encyclopedie encyclo.co.uk of zoek deze vertaling op met Google.
diskjockey, disk jockey, discjockey stijlgids.
Zoek door deze site.: diskjockey, disk jockey, discjockey. Taal en spelling. Correct is: diskjockey. Wel met een c: disco en samenstellingen daarmee discobus, disco-installatie. contradictio in terminis, contradictio-in-terminis. Woorden, begrippen en uitdrukkingen. Correct is: contradictio in terminis drie woorden. Betekenis: tegenstrijdigheid in de woorden, innerlijke tegenspraak.
Puzzelwoordenboek Diskjockey.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 5 puzzelwoorden gevonden voor Diskjockey.
Diskjockey Wikikids.
Een diskjockey afgekort dj is een persoon die muziek maakt met een draaitafel. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen diskjockeys organiseren hun eigen shows, dan komen er fans speciaal naar het optreden om de muziek te horen.
Bekende discjockey Wolfman Jack overleden TROUW.
Bekende discjockey Wolfman Jack overleden. 3 juli 1995. BELVIDERE AP Wolfman Jack, de rock roll-discjockey wiens rauwe stem en nachtelijke wolvengeluiden hem tot een van de meest herkenbare stemmen maakten in de Verenigde Staten, is zaterdag op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval overleden.

Contacteer ons

++ drummer gezocht ++
++ muziek bruiloft ++
++ DJ apparatuur ++
++ Feestmuziek ++
++ discjockey ++
++ dj inhuren prijs ++
++ toetsenist gezocht ++
++ dj huren prijzen ++
++ boekingsbureau ++
++ bruiloft muziek top 100 ++
++ dj trouwfeest ++
++ DJ Den Haag ++
++ Dj Eindhoven ++
++ dj feest ++