Zoeken naar discjockey

discjockey

Diskjockey 5 definities Encyclo.
Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane.
Diskjockey Wikikids.
Een diskjockey afgekort dj is een persoon die muziek maakt met een draaitafel. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen diskjockeys organiseren hun eigen shows, dan komen er fans speciaal naar het optreden om de muziek te horen.
diskjockey WikiWoordenboek.
DJ Tiesto en Armin van Buuren zijn Nederlandse diskjockey s die tot de wereldtop behoren. Het woord diskjockey staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd diskjockey herkend door.
Voorbeeldovereenkomst diskjockey 9081593705.
Brochures en publicaties. Voorbeeldovereenkomst diskjockey 9081593705. Voorbeeldovereenkomst diskjockey pdf 51kB. Lees voor: Voorbeeldovereenkomst diskjockey het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Voorbeeldovereenkomst diskjockey odt 18kB. Lees voor: Voorbeeldovereenkomst diskjockey het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader.
Diskjockey Wikipedia.
Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platenspeler legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt. De term dj wordt tegenwoordig ook gebruikt voor producenten van elektronische muziek.
Puzzelwoordenboek Diskjockey.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 5 puzzelwoorden gevonden voor Diskjockey.
diskjockey, disk jockey, discjockey stijlgids.
Zoek door deze site.: diskjockey, disk jockey, discjockey. Taal en spelling. Correct is: diskjockey. Wel met een c: disco en samenstellingen daarmee discobus, disco-installatie. contradictio in terminis, contradictio-in-terminis. Woorden, begrippen en uitdrukkingen. Correct is: contradictio in terminis drie woorden. Betekenis: tegenstrijdigheid in de woorden, innerlijke tegenspraak.
diskjockey ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
discjockeys van the station of a young generation. Elk uur, wanneer zo'n' hysterische discjockey van Hilversum 3 voor een paar minuten afgelost werd door de rustige stem van de nieuwslezer, kreeg ik ongevraagd de details van een nieuwe vliegtuigkaping en gijzelaffaire te horen.
diskjockey Nederlands woordenboek Woorden.org.
3 Deejay 4 Dj 5 Iemand die platen draait 6 Muziekmedewerker 7 Muziekverzorger 8 Mediaberoep 9 Platendraaier 10 Presentator van verzoekplatenprog. Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt.

Contacteer ons

++ drummer gezocht ++
++ muziek bruiloft ++
++ DJ apparatuur ++
++ Feestmuziek ++
++ discjockey ++
++ dj inhuren prijs ++
++ toetsenist gezocht ++
++ dj huren prijzen ++
++ boekingsbureau ++
++ bruiloft muziek top 100 ++
++ dj trouwfeest ++
++ DJ Den Haag ++
++ Dj Eindhoven ++
++ dj feest ++