Meer resultaten voor toetsenist gezocht

toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht Dé Muzikantenbank.
Toetsenist gezocht in Den Haag Zuid-Holland 73x bekeken. Gezocht iemand die toetsenist is Hobbyist" die het leuk vind om voor kleine bedragen kleine midi opdrachtjes te maken bv piano inspelen strings enz, kan bij je zelf en of bij mij in de studio.
DUIZEL.info Toetsenist gezocht!
31e Bonte Avonden wederom een groot succes. U bevindt zich hier: HOME nieuwsberichten Toetsenist gezocht! Zanggroep Multivoices Eersel-Duizel is op zoek naar een TOETSENIST die ons tijdens de repetitie en uitvoering wil begeleiden. Wij zingen 4-stemmig en in allerlei talen.
Toetsenist gezocht! Grape Valley.
Kort geleden heeft onze toetsenist / pianist Dirk van erve helaas afscheid genomen van Grape Valley. Wij zijn daardoor opzoek naar een nieuwe pianist en/of toetsenist! Ben jij goed op de toetsen, en heb je zin om met 5 andere muzikanten muziek te maken in een Allround coverband?
Toetsenist gezocht Medische Faculteitsvereniging Vrije Universiteit medisch centrum.
Uitleg online kaartje kopen. Onze band de Flu Fighters is op zoek naar een nieuwe toetsenist! Vind jij de band ook zo onwijs leuk en zou je er graag deel van uit willen maken? Stuur dan snel een mailtje naar mfvuband@mfvu.nl!
Toetsenist gezocht Muzikantenbank.NET.
Ik speel zelf gitaar en zoek een zanger die de Tom Petty sound kan brengen, een steady drummer, een groovende bassist, een toetsenist en een. Gitarist en Zangeres zoeken Creatieve Toetsenist. Categorie: Toetsenist Gezocht Tilburg Noord-Brabant. Geplaatst door Quietmonkey op 10-12-2017, 15 keer bekeken.
Toetsenist aangeboden en gezocht Dé Muzikantenbank.
Toetsenist gezocht in Den Haag Zuid-Holland 73x bekeken. Gezocht iemand die toetsenist is Hobbyist" die het leuk vind om voor kleine bedragen kleine midi opdrachtjes te maken bv piano inspelen strings enz, kan bij je zelf en of bij mij in de studio.
Keyboardspeler gezocht, Toetsenist gezocht. Keyboardspeler gezocht, Toetsenist gezocht Muzikanten-in-jouw-stad.
in 0 band 18.11.2017 Pop toetsenist gezocht Maastricht, Ter ondersteuning en om samen muziek te maken en liedjes te schrijven is het wenselijk om een aanvulling te hebben. Apeldoorn Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist Pop Rock Reggae. in 0 band 17.11.2017 Zoekt pop toetsenist Apeldoorn band in opbouw!
Vind toetsenist gezocht in Muziek maken en Bandleden op Marktplaats.nl.
Toetsenist gezocht amateur/hobby regio Den Haag. Ben of ken jij een enthousiaste amateur toetsenist die graag in een hobby-coverband zou willen spelen dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die onze gezellige 6-hoofdige band wil komen versterken.
Toetsenist gezocht Nieuwe Veste.
2410 Toetsenist gezocht voor Big Band. 2010 muzikanten gezocht. 0410 Bigband Duchess of Swing zoekt. 2609 Tjonge jonge zoekt muzikanten. 2009 Lead/solo gitarist en een zangeres. JuzZzKidding uit Breda is op zoek naar een toeseniste. De band speelt funky soul en 70's' music.

Contacteer ons

++ drummer gezocht ++
++ muziek bruiloft ++
++ DJ apparatuur ++
++ Feestmuziek ++
++ discjockey ++
++ dj inhuren prijs ++
++ toetsenist gezocht ++
++ dj huren prijzen ++
++ boekingsbureau ++
++ bruiloft muziek top 100 ++
++ dj trouwfeest ++
++ DJ Den Haag ++
++ Dj Eindhoven ++
++ dj feest ++