Zoeken naar dj gezocht internet radio

dj gezocht internet radio

Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal een snelle Pc, internetverbinding, een mengpaneel, microfoon en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100, euro. Deze kosten zijn bestemd voor de rechten die wij moeten afdragen aan de buma/stemra en de sena en de stream. Wat verwachten wij van jouw.: Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Goede internet verbinding.
internet radio dj/vj gezocht gratis legaal. Nationaal Computer Forum.
For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. internet radio dj/vj gezocht gratis legaal. Startdatum 3 mei 2015. 3 mei 2015. 3 mei 2015. Wij zoeken nieuwe dj's' of vj's' mannen als vrouwen dus die graag hun muziek willen laten horen aan anderen. Wij zijn een jong internet radio station dat veel keus heeft in het draaien van muziek. Jij als dj kan daarom altijd bij ons jou muziek uitzenden met presenteren.
Q5Radio.
Radio Shows zonder Stations Naam, welke ook bij andere Radio Internet Stations worden uitgezonden Na ruim 2 jaar een horizontale Mix van Programma's' te hebben uitgezonden, werd één ding duidelijk.Q5 Radio had geen eigen gezicht/ gehoor in Format op de Radio, zoals we dat eigenlijk wel hadden verwacht. Sinds September 2016 zijn er doorgaans dingen veranderd, er is met wederzijds Respect afscheid genomen van de DJ's' die hun Programma's' ook deelden met andere Radio Internet Stations, ondanks dat het zeer zeker goede Radio Shows betrof, zijn we verder gegaan met Discjockey's' die alleen voor Q5 Radio en Live draaien vanuit hun eigen Studio. Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2018 Sunset Radio.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
Wij zoeken djs. Op dit moment is er een dj opname stop. Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet.
Scholieren.com.
update. Now Untitled playing. Page.
DJ'S' Gezocht Oude Radio Piraten.
Oude Radio Piraten. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Radio dj Gezocht Radioforum.nl.
Zoek Uitgebreid zoeken. RadioForum.nl Forumoverzicht Radio algemeen Internet Radio. Radio dj Gezocht. Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio. Zoek Uitgebreid zoeken. 2 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 28 mar 2005 1935.: Radio dj Gezocht.

Contacteer ons

++ nederlandstalige bands ++
++ allround dj ++
++ Gezocht DJ ++
++ dj tony star ++
++ dj voor huwelijksfeest ++
++ goedkope dj huren ++
++ club dj gezocht ++
++ dj bedrijfsfeest ++
++ dj gezocht internet radio ++
++ Disco huren ++
++ dj spullen kopen ++
++ dj huwelijksfeest ++
++ disco muziek ++