Resultaten voor dj gezocht internet radio

dj gezocht internet radio

Dj's gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Wat verwachten wij van jouw. Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Copyright 2015 by Condor Radio Made by Web HvD All Rights Reserved.
internetradio.
update.
Nieuwe lijst met artiesten voor 2017 toegevoegd. Wordt jij ook dj bij Radio Hunebedje? We zijn voor ons internet radio station op zoek naar dj's om doordeweeks overdag te kunnen draaien. De draaitijden zijn hier voor nog te overleggen. Omdat we heel wat plannen willen uitwerken moeten deze dj's wel ervaring hebben met het draaien op een stream. En we hebben voorkeur voor de genre Nederlands daar de huidige luisteraars dit van ons gewend zijn. Op de pagina Draaischema vind u meer over de dagen/tijden die nog in te vullen zijn. VOOR AANMELDING EN/OF VRAGEN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACT FORMULIER OP DE PAGINA CONTACT.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Chat Zonder Radio Player. Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Music Power Radio is een radio station met grootse toekomst plannen en er zijn al enkele grote idee├źn in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Music Power Radio en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Djs Gezocht.
W at heb je minimaal nodig. Een goede en betrouwbare PC. Een goede en geschikte microfoon eventueel via mengpaneel. Een redelijk snelle maar zeker betrouwbare internet verbinding. Broadcast software Als je dat niet hebt kunnen wij je aan de nodige Broadcaster software helpen. Voldoende muziek minimaal 192 Kb/s of hoger ook hier kunnen wij je eventueel aan helpen. En natuurlijk voldoende spraakstof. Wat verwachten we van jou. Een goede heldere radiostem. Respect voor de luisteraars en gebruikt geen onverschillig of schunnig taalgebruik. Je vindt het echt leuk en prettig om een gezellig radioprogramma te maken. We moeten op je kunnen bouwen dat wil zeggen aanwezig zijn op de tijd dat je op het schema staat.
Pubfm Djs Gezocht.
Spring naar de secundaire inhoud. Beschik je over enige ervaring met het draaien? Misschien zijn wij wel op zoek naar jouw. Beschik jij over een. En een goed draaiprogramma kunnen wij je ook aan helpen. Neem dan contact op via het contact formulier. Een verzoekje horen tijdens live programmas?
DJ.
Wat heb je minimaal nodig. DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra! Na aan melding ontvangt u onze algemene voorwaarde versie dec 2013 Via uw mail adres. indien akoord dient u deze mail te beandwoorden volgens instruckties mail!
Djs Gezocht Sunset Radio.
Sunsetradio is op zoek naar Djs voor meerdere dagdelen. om ons team te versterken. Wil jij Dj worden bij Sunsetradio. hou je van muziek en gezelligheid en heb je wat vrije tijd over? Als DJ draai vanuit je eigen studio. Als je interesse gewekt is. lees dan de voorwaarden hieronder. Wat heb je minimaal nodig heb. Een goede en betrouwbare PC. Een goede en geschikte microfoon eventueel via mengpaneel. Een redelijk snelle maar zeker betrouwbare internet verbinding. Als je dat niet hebt kunnen wij je aan de nodige Broadcaster software helpen.
Rollemanradio De website van rollemanradio!
Wij hopen dat dit internetstation de luisteraars kan vasthouden en nog lang in de lucht mag blijven. Wij verwachten van u niets alleen dat u gezellig komt luisteren naar de leuke gezellige en sfeervolle liedjes. Dit is voor 70% muziek van nederlandse bodem die andere 30% procent is van zangers/zangeressen en groepen/bands uit andere landen. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen lang. Op de dag en avond proberen wij dat er altijd een DJ/Lady live aanwezig is.
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
Waar moet een audiodemo aan voldoen? Je kunt proberen een audiodemo te maken in een studio bijvoorbeeld bij een lokale of regionale omroep. Maar je kunt ook de audiostream op internet opnemen met een streamrecorder. Indien deze opties voor jou niet mogelijk zijn kun je ook een audiodemo maken met de voicerecorder van je mobiele telefoon. In verband met met de kwaliteit heeft dit niet de voorkeur. De audiodemo mag maximaal 10 minuten duren. Om jouw audiodemo goed te kunnen beoordelen vragen wij je om minimaal drie presentatie-fragmenten op te nemen. Draag zorg voor een telefoongesprek een aan en afkondiging van een track en bespreek een actueel onderwerp. Wat betekent dit voor jou? Wordt jouw demo uit alle inzendingen geselecteerd?

Contacteer ons

++ nederlandstalige bands ++
++ allround dj ++
++ Gezocht DJ ++
++ dj tony star ++
++ dj voor huwelijksfeest ++
++ goedkope dj huren ++
++ club dj gezocht ++
++ dj bedrijfsfeest ++
++ dj gezocht internet radio ++
++ Disco huren ++
++ dj spullen kopen ++
++ dj huwelijksfeest ++
++ disco muziek ++