Op zoek naar dj gezocht internet radio?

dj gezocht internet radio

internetradio.
Dj's' gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Goede internet verbinding. Copyright 2015 by Condor Radio Made by Web HvD All Rights Reserved. Hosting Streaming word verzorgd door: Microglo LLC. Menu Condor Radio.
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
Je kunt proberen een audiodemo te maken in een studio, bijvoorbeeld bij een lokale of regionale omroep. Maar je kunt ook de audiostream op internet opnemen met een streamrecorder. Indien deze opties voor jou niet mogelijk zijn, kun je ook een audiodemo maken met de voicerecorder van je mobiele telefoon.
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
Je kunt proberen een audiodemo te maken in een studio, bijvoorbeeld bij een lokale of regionale omroep. Maar je kunt ook de audiostream op internet opnemen met een streamrecorder. Indien deze opties voor jou niet mogelijk zijn, kun je ook een audiodemo maken met de voicerecorder van je mobiele telefoon.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Uw Stem ook hier. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2017 Sunset Radio.
Q5Radio.
Radio Shows zonder Stations Naam, welke ook bij andere Radio Internet Stations worden uitgezonden Na ruim 2 jaar een horizontale Mix van Programma's' te hebben uitgezonden, werd één ding duidelijk.Q5 Radio had geen eigen gezicht/ gehoor in Format op de Radio, zoals we dat eigenlijk wel hadden verwacht. Sinds September 2016 zijn er doorgaans dingen veranderd, er is met wederzijds Respect afscheid genomen van de DJ's' die hun Programma's' ook deelden met andere Radio Internet Stations, ondanks dat het zeer zeker goede Radio Shows betrof, zijn we verder gegaan met Discjockey's' die alleen voor Q5 Radio en Live draaien vanuit hun eigen Studio. Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht.
Pubfm Djs Gezocht.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Beschik je over enige ervaring met het draaien? Misschien zijn wij wel op zoek naar jouw. Beschik jij over een. En een goed draaiprogramma kunnen wij je ook aan helpen.
DJ Untitled update. worden Page. van radio hunebedje.
Http//www.radiohunebedje.nl: en Http//www.Hunetube.nl.: Klik op de groene banner voor de stem lijst. Nieuwe lijst met artiesten voor 2017 toegevoegd. Wordt jij ook dj bij Radio Hunebedje? We zijn voor ons internet radio station op zoek naar dj's' om doordeweeks overdag te kunnen draaien.
DJ.
uw internet radio! Nederlandsduits, en engels u hoort ze hier! Djs, gezocht/wij vragen. Wat heb je minimaal nodig.: Goede betrouwbare PC. DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven.

Contacteer ons

++ nederlandstalige bands ++
++ allround dj ++
++ Gezocht DJ ++
++ dj tony star ++
++ dj voor huwelijksfeest ++
++ goedkope dj huren ++
++ club dj gezocht ++
++ dj bedrijfsfeest ++
++ dj gezocht internet radio ++
++ Disco huren ++
++ dj spullen kopen ++
++ dj huwelijksfeest ++
++ disco muziek ++