Meer resultaten voor discotheek huren

discotheek huren

Touringcarverhuur voor schoolreisjes, bedrijfsuitje, discovervoer Gelderesch Reizen busreizen, vakantiereizen, dagtochten.
Gelderesch Reizen verzorgt graag uw rit naar een bepaalde bestemming met één van de luxe touringcars of midibussen. Een schoolreisje, een dagje uit met het bedrijf of de borrelbus naar een discotheek: Gelderesch Reizen brengt u waar u zijn moet.
Disco verlichting Geluidsinstallatie Lichtkrant Special effect Tentje-huren.nl.
Gebruiksaanwijzingen certificaten, Handleiding brandpreventie Voorschriften evenementen. Disco verlichting Geluidsinstallatie. Lichtkrant Special effect. Tentje-huren.nl is ook het adres voor professionele sneeuw, rook, zeepbellenlicht, en geluidsapparatuur.Wij hebben apparatuur en oplossingen voor oa. de horeca, discotheek, bands, scholen, het bedrijfsleven maar ook particulieren!
Woolloomooloo For all students!
De discotheek ligt midden in het centrum van Utrecht en bevindt zich in het hart van het uitgaansleven. De discotheek onderscheidt zich door de efficiënte en praktische ruimtes, lage drankprijzen, gezellige sfeer en onbeperkte mogelijkheden. De Woo is opgedeeld in drie ruimtes en heeft een capaciteit van 800 man.
Partybus huren! Een knallend feest zoals u nog nooit hebt ervaren! Partybus.nl.
Vooral bij een festival kan een DJ booth buiten de feestbus worden opgesteld voor het bouwen van een huge afterparty. Een partybus of feestbus huren staat gelijk aan een onvergetelijke beleving. De sensatie op wielen Uw gezelschap zal zich in een rijdende discotheek begeven.
Complete Disco sets licht en geluid in Utrecht?
Projectie schermen huren. VJ / DVD-spelers huren. Overig / hulp apparatuur huren. Special Effects huren. Dj booth huren. Bezorgen / opbouwen. Complete Disco sets licht en geluid. Bij Audio Utrecht kunt u een complete set met licht en geluid huren voor uw feest?
Uitgaansbus: Disco Party Vervoer.
74 opstapplaatsen 2800, tot 7000, Zaterdag 21 oktober. 17 opstapplaatsen 1400, tot 2500, Andere bestemming aanvragen. Wil jij ergens heen maar staat er nog geen busreis naar je bestemming op die datum ingepland? Vraag dan hieronder een busreis hierheen aan!
Zuidveste Horecamakelaars: Nederlandse Horecamakelaar voor het verhuren van een discotheek, bar, pension, hotel, etc.
Vraagprijs overname inventaris 45.000., Huurprijs per maand 1.750, vrij van BTW. Voor meer Informatie.: Keywords: beleggingspanden te koop, Broodjeszaken, hakvoort horeca, horeca advies, horeca cao, horeca nederland te koop, horecamakelaardij in noord brabant, lunchrooms huren, te koop frituurpan, zalencentra te koop.,
Club / Discotheek Lasershow Laserdream Laserdream.
Club / Discotheek. Als club / discotheek is het belangrijk om continu te blijven vernieuwen in techniek, hierbij kunt u denken aan allerlei visuele effecten, maar natuurlijk mag in de betere club een goede laser set-up niet ontbreken! Wat voor lasershow zou u het beste kunnen huren?
Drive-in show huren? DISCO-XL Drive-in show uit Overijssel.
Karaokeshows op locatie. Disco-XL Disco, karaoke en themashows. Roadshows, bands, artiesten en acts. Op zoek naar een drive-in show? Boek nu dé drive-in show uit Overijssel! Geschikt voor personeelsfeesten, bedrijfsopeningen, verjaardagen en veel meer. De drive-in show is weer helemaal in!
Drive-in show huren Drive in DJ Feestmuziek Drive in show. Drive-in show huren Drive in DJ Feestmuziek Drive in show.
Feestmuziek.nu maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijk feest met behulp van de drive-in show apparatuur. Dit houdt in principe in dat we beschikken over een mobiele discotheek. Met de drive-in shows van Feestmuziek.nu kunnen we iedere ruimte omtoveren tot een dansvloer waar iedereen feest kan vieren! Drive-in DJ huren.

Contacteer ons

++ dj noord holland ++
++ naaktmodel gezocht ++
++ radio dj gezocht ++
++ dj met saxofonist ++
++ dj voor trouwfeest ++
++ wat kost een dj ++
++ dj s gezocht ++
++ dj Bart ++
++ liedjes voor bruiloft ++
++ dj zwolle ++
++ discotheek huren ++
++ DeeJee ++