Meer resultaten voor dj Bart

dj Bart

DJ Bart J. The DJ Company. DJ Bart J. The DJ Company.
Allround DJ jaar jaar ervaring. Bekijk hieronder alle beoordelingen van DJ Bart J. 26 sep 2015 Bruiloftsfeest DJ Bart J. We hadden hoge verwachtingen van The DJ Company en die hebben ze helemaal waargemaakt. De communicatie was perfect leuk contact met mensen die er echt voor gaan attente berichten erg goed!
DJ Bart van Liefland.
DJ Bart van Liefland. Stem op Bart van Liefland. Echte naam Getoond 239. Stemmen 3 Fans 1 Herkomst Nederland Websites Website Bart van Liefland. Foto's Bart van Liefland. Biografie Bart van Liefland. Seth Troxler The Stunned Guys Jack of Sound Catz n dogs Bart van Liefland Lady Saxalott Whiteline Daniel Kandi Riva Starr Frantic Freak. Agenda Bart van Liefland.
DJ Bart.
allerbeste DJ van nederland tuurlijk. gewaardeerde collegas van DJ Bart zijn. DJ Willem de wijs. Bruiloft DJ Bart maakt van elke bruiloft een groot feest. de mooieste dag van je leven vier je met DJ Bart. nummer 1 bruiloft dj. beste DJ van nederland.
DJ Bart boeken of inhuren Easybookings.
Voor vragen offertes of een persoonlijk contact bel gratis 0800 ARTIEST 0800 2784378 of mail naar info@easybookings.nl. Home Artiesten DJ's Allround / Feest DJ Bart. Terug naar het zoekresultaat. Bartvan Dishoeck beter bekend als DJ Bart is woensdagavond door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste Party DJ van Nederland. Na vorig jaar 2 e te zijn geworden was Bart dan ook blij verrast dit jaar de award in de wacht te slepen. De jaarlijkse awardshow werd gehouden in partycentrum De Ster in Nieuwkuijk. Bij de show waren zon 600 genodigden waaronder vele artiesten DJs en horecaondernemers. DJ Bart Het is fantastisch dat je door het Nederlandse publiek deze waardering krijgt een kroon op het werk wat ik met zoveel plezier en passie doe.
30 jaar DJ Bart.
DJ Bart draait ruim 30 jaar! Dus tijd voor een KNALfeest! Bestel nu online kaarten in de voorverkoop voor 10 via Ticketkantoor. Van 20.00 tot 02.00 uur. Dorpshuis Swanla Zevenhuizen Z-H. DJ Bart is begonnen op z'n 16e jaar bij Discobar De Schuur daarna volgde Discotheek La Baraque waar hij ruim een decenium resident DJ was onder de naam DJ COCO. Na deze superleuke tijd is hij een aantal jaren in Rotterdam en omstreken gaan draaien Discotheek Y-land oude Demi-Sec Spijkenisse Pool Miami Beach Hoogvliet Havana Schiedam Coconuts Café Plein Toffe Jongens alledrie in R'dam.
DJ Bart boeken of DJ Bart inhuren Viking Entertainment.
De nummer 1 DJ en Entertainer van Nederland heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk Frankrijk Spanje Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie.
Dj-Bart.
Veiligheidscontrole nodig.
DJ Bart van Dishoeck Slaat Drive-in entertainment.
Bart van Dishoeck is tweemaal op rij verkozen tot de nummer 1 entertainment party DJ van Nederland en heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit. Niet alleen in Nederland maar ook in Oostenrijk Frankrijk Spanje en Curaçao is hij een muzikale verschijning. Op jonge leeftijd wist hij al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuzes en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen.
FeestDJ Bart.

Contacteer ons

++ dj noord holland ++
++ naaktmodel gezocht ++
++ radio dj gezocht ++
++ dj met saxofonist ++
++ dj voor trouwfeest ++
++ wat kost een dj ++
++ dj s gezocht ++
++ dj Bart ++
++ liedjes voor bruiloft ++
++ dj zwolle ++
++ discotheek huren ++
++ DeeJee ++