Zoeken naar dj s gezocht

dj s gezocht

Dj's gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Condor Radio is op zoek naar nieuwe en enthousiaste Dj's die ons team willen versterken en om onze luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen te kunnen aanbieden.
Vind dj gezocht op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Heel Marktplaats 29 resultaten voor dj gezocht. Dj-sets en Draaitafels 19. Muzikanten Artiesten en Dj's 6. Hobby en Vrije tijd. Overige Hobby en Vrije tijd 1. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw 3.
DJ MC gezocht in buitenland zomertour DJ gig Partybestemmingen.
Find resumes / CVs. Vacatures DJ MC gezocht. Vacatures DJ MC gezocht. Vacatures DJ MC gezocht Nick 2016-09-21T0049280000. DJ gezocht buitenland Vacatures DJ / MC. Draaien op een vakantiebestemming is het leukste wat er is! Alle vakantiegangers zijn ready to go en gaan over het algemeen 10 x zo hard los als dat ze dat in Nederland zouden doen. En dat is precies wat je als DJ of MC wil! Beschikbare vacatures gigs in het buitenland. Elk jaar worden er weer vele DJs en MCs gezocht op uiteenlopende bestemmingen.
Dj gezocht voor bruiloft feest event of bedrijfsevenement.
Thema feesten top 20. Alternatief voor de openingsdans. Alles over de silent disco. Je bent hier Home Dj gezocht. Dj gezocht en gevonden bij Ambitious. Je hebt gezocht op dj gezocht. Fijn dat je zo op de site van Ambitous bent gekomen. Je hoeft niet verder te zoeken. Een dj huren of boeken doe je bij Ambitious. Wij hebben meerdere djs in alle soorten en smaken. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Gaat het om een dj zonder of met eigen apparatuur? In het laatste geval zoek je eigenlijk een drive-in show een dj met apparatuur. Dj voor feest gezocht.
Personal assistants voor DJs gezocht! pool YoungCapital.nl.
Ik ben werkgever Over YoungCapital Blog FAQ Contact. Inschrijven Inloggen als kandidaat. Personal assistants voor DJs gezocht! Landelijk Secretarieel Promotiewerk / Hostess Hostess Secretaresse Promotiemedewerker Receptioniste Telefoniste Fulltime startersfunctie Parttime overdag Avondwerk Weekendwerk Tijdelijke fulltime baan Middelbare school MBO HBO Universiteit. Houd jij wel van een feestje en is het voor jou een droom om dicht bij je favoriete DJ te komen? En kun je daarnaast wel een zakcentje gebruiken naast je studie of school? Alle grote DJs werken met een personal assistant en zo ook de Nederlandse toppers! Als je je inschrijft voor onze pool hoor je meteen als er een vacature geschikt is voor jou.
Djs Gezocht.
We moeten op je kunnen bouwen dat wil zeggen aanwezig zijn op de tijd dat je op het schema staat. Je tijdig melden bij de Dj die voor jou draait voor overname van de stream. Afmeldingen tijdig doorgeven liefst paar dagen ervoor. tenzij het door ziekte is dan in de ochtend al doorgeven. En wat heel belangerijk is je moet wel in ons team passen anders is het voor jou en ons niet leuk. Wat kun je van ons verwachten. Een leuk en gezellig team van DJs. Zie je het zitten om deel uit te maken van ons geweldige team. neem dan contact met ons op. Vertel wat van jezelf en meld of je al ervaring hebt.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Sunsetradio is op zoek naar Djs voor meerdere dagdelen. om ons team te versterken. Wil jij Dj worden bij Sunsetradio. hou je van muziek en gezelligheid en heb je wat vrije tijd over? Als DJ draai vanuit je eigen studio. Als je interesse gewekt is. lees dan de voorwaarden hieronder. Wat heb je minimaal nodig heb. Een goede en betrouwbare PC. Een goede en geschikte microfoon eventueel via mengpaneel. Een redelijk snelle maar zeker betrouwbare internet verbinding. Als je dat niet hebt kunnen wij je aan de nodige Broadcaster software helpen.
DJ'S Gezocht Oude Radio Piraten.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Klassiekeruitjespeaker is een radio station met grootse toekomst plannen en er zijn al enkele grote idee├źn in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Klassiekeruitjespeaker en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
draaischema.
Als er een Dj/Lady is die een avond niet kan draaien neem dan even contact op met Wittepanter of Butterfly. Buiten de gestelde programma tijden kan een Dj/Lady spontaan Live draaien.
Weer Vrije Plaatsen Voor Nieuwe Djs M/V Free Star Radio.
Zakken Naar De Grond. WORDT VERWACHT week 35. Tinus Van Der Weide Dansen In Het Rond. 0800 1000 Dj Anita. 1000 1300 Gastvrouw Mary. 1300 1600 Dj Buitenzorg. 1600 1900 Dj Dick. 1900 2300 Dj Visboertje Shantykoor Avond. Buiten deze tijden is er nonstop. Dit zijn vaste tijden. Weer Vrije Plaatsen Voor Nieuwe Djs M/V. Donderdag 0800 1000 Uur Voor Nieuwe Dj. Vrijdag 1000 1300 Uur Voor nieuwe Dj. Namens Het Free Star Radio Team. Dick Van Altena Rust On My Strings. WORDT VERWACHT week 30. Joey Hartkamp Ik Vind Je Sexy. WORDT VERWACHT week 30. Duo Doublon Een Mooie Nacht Met Jou. Spaarprogramma van de week.

Contacteer ons

++ dj noord holland ++
++ naaktmodel gezocht ++
++ radio dj gezocht ++
++ dj met saxofonist ++
++ dj voor trouwfeest ++
++ wat kost een dj ++
++ dj s gezocht ++
++ dj Bart ++
++ liedjes voor bruiloft ++
++ dj zwolle ++
++ discotheek huren ++
++ DeeJee ++