Zoeken naar radio dj gezocht

radio dj gezocht

Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Zondag 1100: 1400: Dj Saskia met Weer" een gezellige zondag." 1400: 1800: Dj s gezocht die een leuk programma in elkaar kan zetten. 1800: 2200: Dj Joop met Knallend" het weekend uit." Maandag 1000: 1300: Dj Jos met De" ochtendshow."
dj gezocht.
Wil je ook Dj of Zendster worden dat kan. Je hoeft alleen te zorgen dat je het apparatuur hebtmuziek, en een goede babbel. Een beetje ervaring zou goed van pas komen. Dus lijkt het je wat? dan meld je aan via het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op. Dus aarzel niet en durf de stap te nemen. Wij zorgen dat je er geen spijt van zult krijgen. Met vriendelijke groeten team Radio Benelux.
Vind dj gezocht op Marktplaats.nl.
Het heeft tevens een geïntegreerde fm stereo radio. Deze gebruiksvriendelijke draaitafel met handmatige toonarm heeft 2 ingebouwde. Lenco Platenspeler L-30 natuurlijk. Gratis verzending de lenco houten platenspeler l-30 is een uitstekend gemaakte, uitmuntend presterende platenspeler die elk muzikaal detail van uw geliefde platen naar voren brengt. Deze grammofoon heeft een ingebouwde phono-versterker en 2 aansluitingen een usb-uitgang voor aansluiting op uw pc en het. Advertenties gerelateerd aan dj gezocht.
draaischema.
2000: tot 0000: uur DJ-Sonny of Lady-Wittepanter. Als er een Dj/Lady is die een avond niet kan draaien neem dan even contact op met Wittepanter of Butterfly. Buiten de gestelde programma tijden kan een Dj/Lady spontaan Live draaien. Onze inval DJ is.DJ-Cobra.:
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100, euro. Deze kosten zijn bestemd voor de rechten die wij moeten afdragen aan de buma/stemra en de sena en de stream. Wat verwachten wij van jouw.: Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig.
Radio dj Gezocht Radioforum.nl.
Radio dj Gezocht. Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio. Zoek Uitgebreid zoeken. 2 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 28 mar 2005 1935.: Radio dj Gezocht. Bericht door sgravenhage 29 mar 2005 2222.:
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
17 nov VACATURE: Radiopresentator Utrecht M/V. FunX is op zoek naar. 30 jan Word jij binnenkort dj bij FunX? Ben jij net. Populair op FunX.nl. Man met dick van 25 cm: Voorkeur" gaat uit naar vrouw die al een keer bevallen is."
update. Now Untitled playing. Page.
Radiotoppersteam.nl.
3: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 4: Skype account hier kunnen de Djs elkaar op bereiken. 5: Wij zijn een officieel geregistreerd station Buma Stemra Sena, etc. U betaald als DJ een kleine maandelijkse bijdrage kosten tien euro voor ons station.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2018 Sunset Radio.

Contacteer ons

++ dj noord holland ++
++ naaktmodel gezocht ++
++ radio dj gezocht ++
++ dj met saxofonist ++
++ dj voor trouwfeest ++
++ wat kost een dj ++
++ dj s gezocht ++
++ dj Bart ++
++ liedjes voor bruiloft ++
++ dj zwolle ++
++ discotheek huren ++
++ DeeJee ++