Resultaten voor radio dj gezocht

radio dj gezocht

internetradio.
Dj's Gezocht Radio Bandoo.
Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet. Meldt daarin of je al wat ervaring heeft met draaien het is niet noodzakelijk. En of je al gebruik maakt van de sam broadcaster zo niet kun je die van ons krijgen. Er Wordt wel een kleine vergoeding gevraagd bij Bandoo. Alvast bedankt namens het Radio Bandoo team. Wil je jouw stem laten horen aan jong oud mail je naar.
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
Altijd op de hoogte van het laatste FunX nieuws? Bericht naar de studio. Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen. Ik luister nu naar FunX NL.
Djs Gezocht.
We moeten op je kunnen bouwen dat wil zeggen aanwezig zijn op de tijd dat je op het schema staat. Je tijdig melden bij de Dj die voor jou draait voor overname van de stream. Afmeldingen tijdig doorgeven liefst paar dagen ervoor. tenzij het door ziekte is dan in de ochtend al doorgeven. En wat heel belangerijk is je moet wel in ons team passen anders is het voor jou en ons niet leuk. Wat kun je van ons verwachten. Een leuk en gezellig team van DJs. Zie je het zitten om deel uit te maken van ons geweldige team. neem dan contact met ons op. Vertel wat van jezelf en meld of je al ervaring hebt.
NPO 3FM NPO Campus.
NPO 3FM is de publieke popzender. Bij 3FM is muziek het doel en niet een middel. Nieuwe muziek nieuwe artiesten Nederlandse popmuziek en festivals zijn onderscheidend onderdeel van de programmering. Veel bands en artiesten krijgen op 3FM hun eerste airplay en veel Nederlands radio-dj talent start hier vanuit de eigen opleiding. 3FM is maatschappelijk betrokken en maakt social radio de luisteraar heeft een stem in de programmas via social media en de 3FM website.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Chat Zonder Radio Player. Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Music Power Radio is een radio station met grootse toekomst plannen en er zijn al enkele grote idee├źn in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Music Power Radio en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
Q5Radio.
Daarnaast Zend Q5 Radio sinds enige tijd Wereldwijd uit via HamSphere 4.0. Dit doen we op de BC-48Mtr.
update.
Nieuwe lijst met artiesten voor 2017 toegevoegd. Wordt jij ook dj bij Radio Hunebedje? We zijn voor ons internet radio station op zoek naar dj's om doordeweeks overdag te kunnen draaien. De draaitijden zijn hier voor nog te overleggen. Omdat we heel wat plannen willen uitwerken moeten deze dj's wel ervaring hebben met het draaien op een stream. En we hebben voorkeur voor de genre Nederlands daar de huidige luisteraars dit van ons gewend zijn. Op de pagina Draaischema vind u meer over de dagen/tijden die nog in te vullen zijn. VOOR AANMELDING EN/OF VRAGEN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACT FORMULIER OP DE PAGINA CONTACT.
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste en gezelligste hits. De uitzendingen van Rollemanradio worden verzorgd door verschillende DJ's en Lady's verspreid over het hele land. Je maakt je eigen programma naar je eigen inzicht. Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100 euro.
Dj's gezocht voor Condor Radio Condor Radio neemt u mee op de muzikale vleugels de wereld in.
Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste en gezelligste hits. Wat verwachten wij van jouw. Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Copyright 2015 by Condor Radio Made by Web HvD All Rights Reserved.

Contacteer ons

++ dj noord holland ++
++ naaktmodel gezocht ++
++ radio dj gezocht ++
++ dj met saxofonist ++
++ dj voor trouwfeest ++
++ wat kost een dj ++
++ dj s gezocht ++
++ dj Bart ++
++ liedjes voor bruiloft ++
++ dj zwolle ++
++ discotheek huren ++
++ DeeJee ++